Descinderi la Serviciul de Permise din Călăraşi: Trei salariaţi, suspectaţi de corupţie

Birourile unor angajaţi ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Călăraşi sunt percheziţionate, la ora transmiterii acestei ştiri, de către ofiţeri ai DGA, trei salariaţi fiind suspectaţi de fapte de corupţie.

RomaniaTV.net
31 ian. 2013, 10:34
Descinderi la Serviciul de Permise din Călăraşi: Trei salariaţi, suspectaţi de corupţie

Potrivit anchetatorilor, cele trei persoane vizate de anchetatori ar fi primit mită pentru eliberarea unor permise de conducere, din birourile acestora fiind ridicate mai multe calculatoare şi înscrisuri care vor constitui mijloace de probă în desfăşurarea anchetei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cele trei persoane urmează a fi audiate şi, în funcţie de rezultatele anchetei şi de probatoriu, procurorii vor dispune reţinerea lor pe bază de ordonanţa pentru 24 de ore.

Examenul pentru obţinerea permiselor de conducere programat pentru joi a fost suspendat, la ora transmiterii acestei ştiri percheziţiile fiind în desfăşurare.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Călăraşi este o instituţie aflată în subordinea Prefecturii Călăraşi.