Descopera alfabetul sexual! Cum să foloseşti literele când faci sex

Dupa cativa ani de relatie, sexul poate deveni plictisitor, asta in cazul in care nu lipseste cu desavarsire. Intra cu tavalugul in patul fiecaruia stresul de la birou, criza economica mondiala, plafonarea profesionala si personala, monotonia si lista poate continua. Iar toate acestea pot conduce negresit la o ruptura chiar definitiva a cuplului. Pentru a condimenta putin viata amoroasa, n-ar fi rau sa incepeti sa studiati „abecedarul sexual".

RomaniaTV.net
24 apr. 2018, 08:19
Descopera alfabetul sexual! Cum să foloseşti literele când faci sex

A – de la accesorii

Daca vrei sa-ti scoti partenerul din monotonie, intampina-l acasa imbracata doar in… accesorii. Coliere de perle, margele, cercei candelabru, orice care sa ii ia ochii.Poti incerca si jocuri erotice: il mangai cu siragurile sau de ce nu, il legi mainile cu ele. 

B – de la bere

Daca tot insista partenerul sa iasa la o bere cu prietenii, adu-i berea acasa. Va puteti bucura doar voi de ea. Incearca niste sortimente exotice si va va fi mai usor sa va dezinhibati. 

C – de la fara cuvinte

Liniste, e timpul sa nu mai folositi nici un cuvintel. Pentru o seara, lasati trupurile sa vorbeasca. Doar gemetele sunt permise. 

D – de la dominare

Eh, acum nu trebuie sa-ti cumperi costum si bici de piele. Dar ii poti da ordinul sa se dezbrace, de exemplu. Sau sa te sarute in diverse locuri care iti plac. 

E – de la exercitii

Exista o legatura foarte stransa intre exercitiile fizice si sex. In primul rand, pentru multe femei, transpiratia partenerului poate fi un afrodisiac puternic. In plus, datorita exercitiilor, sangele circula mai repede prin vene, iar orgasmul este mai puternic. Asa ca, nu mai sta pe ganduri si fa un abonament dublu la sala. 

F – de la filme pentru adulti

Roaga-ti partenerul sa urmariti impreuna un documentar si surprinde-l cu un film pentru adulti. Va poate inspira sa petreceti o noapte fierbinte ca la inceputurile relatiei. 

G – de la ghici cine-i

Furiseaza-te pe la spatele lui si imbratiseaza-l cand face baie sau cand se uita la un meci de fotbal. Nu uita sa-i spui ca este atat de atragator incat nu mai ai rabdare satermine dusul sau sa vina pauza dintre reprize.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO