Descoperă ce rochii să porţi în această toamnă la locul de muncă

Dacă a venit toamna nu înseamnă că trebuie să te îmbraci numai în blugi şi pulovere din lână şi să te arunci în UGG-uri. Poţi arăta impecabil chiar şi atunci când temperaturile din termometre scad. Tot ce trebuie să faci este să alegi o rochie groasă, pe care să o porţi cu un dres călduros şi frigul nu te va deranja - Iată 25 de rochii perfecte pentru acest sezon!

RomaniaTV.net
11 nov. 2015, 14:20
Descoperă ce rochii să porţi în această toamnă la locul de muncă

Rochiile office sunt o alegere cu care mergi la sigur. Tot ce trebuie să faci este să alegi o pereche de pantofi cu toc, un palton gros şi o eşarfă şi ai obţinut un outfit de nota 10.

Şi rochiile tricotate sunt potrivite pentru acest sezon, mai ales dacă eşti adepta ţinutelor casual. O astfel de rochie poate fi purtată atât cu o pereche de ghete până la gleznă, cât şi cu bocanci ori cu cizme înalte.

Cum să îţi alegi rochia de seară lungă pentru evenimente speciale

Adevărata piesă de rezistenţă a sezonului toamnă-iarnă 2015/ 2016 este sarafanul. Fie că este din piele de căprioară, din denim ori din reiat, sarafanul te va face să fii în lumina reflectoarelor. Poartă-l cu o cămaşă pentru ţinute office sau cu o helancă pentru ţinute stylish.

La capitolul culori, camelul şi vişiniul sunt vedetele sezonului. Cu o rochie neagră însă nu ai cum să dai greş, iar cu una gri vei merge, de asemenea, la sigur.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.