Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 7 – 13 august

Taurii sunt favoriţii astrelor în următoarele şapte zile.

RomaniaTV.net
07 aug. 2015, 08:45
Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 7 – 13 august

BERBEC

Un pic cam prea excentrice, majoritatea nativelor fac în acest interval multe excese şi călătorii de plăcere în ţară ori peste hotare. Relaţiile cu prietenele s-au îmbunătăţit simţitor, însă se simt nedreptăţite de colegii de serviciu. Mămicile sunt mai severe, iar celibatarele mult prea nehotărâte.

TAUR

Dedicate până la extrem muncii şi afirmării lor profesionale, sunt conştiente că nu se vor mai întâlni prea curând cu oportunităţile de acum. Nativele care sunt mame fac greşeala de a nu mai comunica suficient cu propriii copii şi apelează la ajutoare „externe”, atrăgându-şi astfel critici total nemeritate. Unele beneficiază de scurte deplasări peste hotare, altora li se interzice plecarea, iar o mică parte poate să obţină şederea nelimitată în ţara preferată. Celibatarele au şanse doar dacă se „bazează” pe cererile colegilor becheri. Bani vin din surse noi, speciale, şi sunt direcţionate către plăţile datoriilor bancare.

GEMENI

Creative şi originale, au în continuare şanse profesionale imprevizibile. Majoritatea visează la călătorii lungi, dar puţine renunţă la activitatea profesională susţinută şi nu-şi permit decât scurte escapade. Îşi cuceresc partenerul, şi pe cei cu care intră în contact, prin amabilitate şi inteligenţă.

RAC

Majoritatea nativelor nu renunţă la investiţii şi îşi motivează acţiunile prin cheltuielile impuse de moment. Familistele se bazează pe posibilităţile partenerului, iar celibatarele visează la pretendenţi bogaţi. Unele au aventuri cu partenerii de afaceri, dar toate visează la plecări peste hotare.

Predicțiile pentru celelalte zodii le găsești AICI.