Descoperă CELE MAI MARI TEMERI ascunse ale zodiei tale

Unele dintre deciziile tale pot avea o motivaţie pe care poate nici tu nu o înţelegi. Află care sunt temerile tale ascunse, în funcţie de zodie, şi care ţi-ar putea afecta viaţa fără să realizezi.

03 iul. 2013, 12:44
Descoperă CELE MAI MARI TEMERI ascunse ale zodiei tale

Rac. O teamă asunsă a ta este aceea de a nu fi atacată, din orice punct de vedere. Ai tendiţa de a te izola, de a rămâne în locuri care îţi sunt familiare.

Leu. Îţi este foarte teamă ca nu cumva să-ţi strici reputaţia, să te faci de râs sau să fii umilită în public. Aceste temeri ascunse te determină să denaturezi adevărul, de teamă că cei din jur şi-ar putea forma o părere greşită.

Fecioară. Una dintre cele mai importante temeri ale tale este aceea de a nu fi respinsă de cei din jur. Ţi-e frică să nu fii judecată aspru sau rănită de cei la care ţii.

Balanţă. O teamă ascunsă adânc în sufletul tău este aceea că oamenii poate nu te plac. Îţi este frică să nu fii considerată o persoană antipatică, rea sau plictisitoare.

Scorpion. Una dintre cele mai importante temeri ale tale este aceea că secretele tale ar putea fi aflate. Eşti o persoană misterioasă, care preferă să ţină ascunse chestiuni delicate din viaţa privată.

Săgetător. Una dintre cele mai mari temeri ale tale este aceea de a-ţi pierde libertatea. Te sperie gândul că cineva sau ceva te-ar putea constrânge şi ţi-ar limita libertatea de mişcare.

Capricorn. Te îngrozeşte ideea că ai putea fi falită, fără nicio situaţie de scăpare. Acest gând îţi bântuie minte şi este adevea motivul ascuns în mintea ta care te determină să munceşti foarte mult.

Vărsător. Te sperie foarte tare ideea că ceva invizibil îţi controlează destinul. Această teamă ascunsă a ta te poate face să respinge orice formă de superstiţie sau credinţă.

Peşti. Ai o teamă inexplicabilă faţă de ceea ce te aşteaptă în viitor. Simţi permanent o ameninţare şi te aştepţi mereu să se întâmple ceva rău.

Berbec. Cele mai mari temeri ascunse ale tale sunt legate de eşec. Îţi este teamă să nu dezamăgeşti, să nu eşuezi sau să nu poţi face ceea ce îţi doreşti în viaţă.

Taur. Îţi este foarte teamă de moarte şi de orice fel de boli. Deşi acesta este un subiect tabu pentru multă lume, în cazul tău teama este mult mai puternică şi exagerată.

Gemeni. Numai ideea că cineva ar putea interveni în forţă în viaţa ta te face să te cutremuri şi să-ţi imaginezi tot ce este mai rău. De aceea ai tendinţa de a reacţiona destul de agresiv la orice formă de autoritate excesivă.