Descoperă ÎNTREBUINŢĂRILE MIRACULOASE ale uleiului esenţial de arbore de ceai

Uleiul esenţial de arbore de ceai poate face minuni în gospodăria ta, mai ales dacă ştii să îl foloseşti astfel încăt să îl valorifici corespunzător!

RomaniaTV.net
05 oct. 2015, 11:36
Descoperă ÎNTREBUINŢĂRILE MIRACULOASE ale uleiului esenţial de arbore de ceai

1. ÎNDEPĂRTEAZĂ MUCEGAIUL – oriunde apare mucegaiul, aplică o soluţie făcută din ulei esenţial de arbore de ceai, oţet şi apă. Nu numai că mucegaiul dispare, dar te asigur ca nici nu reapare.

2. DEZINFECTANT NATURAL – ai copii mici ori animale de companie care ar putea fi afectatate de soluţiile dezinfectante din comerţ? Ei bine, fă-ţi propria soluţie dezinfectantă cu ulei esenţial de arbore de ceai combinat cu apă.

3. TRATEAZĂ CIUPERCILE PICIORULUI – fie că tălpile te mănâncă, fie că ţi se curăţă pielea dintre degete, câteva comprese cu ulei esenţial de arbore de ceai vor rezolva problema.

Uleiuri esenţiale pentru frumuseţe

4. TRATEAZĂ CIUPERCILE UNGHIEI – nici unghiile nu sunt ferite de micoze, dar uleiul esenţial de arbore de ceai le tratează.

5. TE SCAPĂ DE MĂTREAŢĂ – acest ulei îndepărtează şi mătreaţa care îţi dă bătăi de cap. Pune 10 picături în sticla de şampon preferat şi rezultatele vor apărea în scurt timp.

6. CALMEAZĂ MÂNCĂRIMILE PROVOCATE DE MUŞCĂTURILE DE INSECTE – fie că este vorba de ciupiturile de ţânţari, muşcăturile de păianjen ori chiar despre înţepăturile de albină, dacă masezi zona cu pricina cu ulei esenţial vei scăpa de mâncărimi.

Citeşte continuare pe feminis.ro.


loading...