Descoperă misterele cărnii de pui de la Lidl! Care este proveniența aripioarelor și copănelelor adorate de toți românii

Cine nu adoră magazinele Ldil? Românii sunt îndrăgostiți de retailerul german, care aduce pe piață produse de top la prețuri avantajoase. Totuși, foarte puțină lume știe de unde provine carnea de pui vândută în celebrul hypermarket.

08 apr. 2024, 11:12
Descoperă misterele cărnii de pui de la Lidl! Care este proveniența aripioarelor și copănelelor adorate de toți românii
Descoperă misterele cărnii de pui de la Lidl! Care este proveniența aripioarelor și copănelelor adorate de toți românii

Majoritatea românilor fac măcar o vizită pe săptămână la un magazin Lidl. Prețurile extrem de avantajoase au transformat retailerul german în unul dintre locurile preferate ale clienților. Totuși, foarte puțină lume s-a întrebat măcar o dată de unde provin aceste porduse atât de ieftine.

Citește și: Ofertă specială la LIDL: produsul redus la aproape un leu! Toţi românii au nevoie de el

Săptămână de săptămână, în magazinele Lidl, găsim carnea de pui la ofertă, iar prețurile sunt de-a dreptul irezistibile. Pe lângă carne, Lidl are și marca Pilos la raft, care de asemenea vine cu produse extrem de ieftine, acestea fiind principalele motive pentru care lumea alege să facă cumpărăturile aici.

Totuși, de unde provin puii de la Lidl, de fapt? În general românii nu se mai uită pe etichetă și aleg doar să profite de ofertele respective. Adevărul este că produsele provin chiar din România.

Mai exact, Lidl anunță chiar pe site-ul oficial că a încheiat contracte cu producătorii români. În acest mod, clienții se bucură de produse proaspete, dar și de calitate superioară. Și se pare că aproape 80% din carnea de pui de la Lidl provine din fermele locale.

Astfel, fie că vorbim despre pulpe de pui, piept, pui de carne, inimă, sau ficat, puii de la Lidl provin din România. Și ajung la raft într-un timp scurt, astfel încât clienții să poată achiziționa un produs proaspăt.

Mai mult de atât, în momentul în care produsele se apropie de data de expirare, acestea au un preț redus. Acesta este și motivul pentru care poate de multe ori ai prins și tu o ofertă imbatabilă.

Iar dincolo de asta, un aspect important e că poți cumpăra de la Lidl și carne de găină ecologică. Păsările sunt crescute în aer liber, într-un spațiu generos și sunt hrănite exclusiv cu furaje ecologice.

„Puii de carne BIO aparțin raselor cu creștere lentă, aceștia dezvoltându-se în ritmul lor natural. În plus, păsările se pot bucura de un spațiu suficient de mare, iar alimentația lor constă doar din furaje organice. Puii a căror carne poate fi considerată BIO cresc în padocuri încăpătoare, iar aceștia trebuie să aibă acces continuu la adăposturi, dar și la aer liber”, se arată pe site-ul supermarketului Lidl.

Citește și: Ofertele Lidl care te vor salva de Paște! Cele mai ieftine ingrediente pentru pască și cozonac ca la cofetărie