Descoperă noi detalii interesante despre iPhone 5S

Publicat: Miercuri, 10 Iulie 2013 11:16 // Actualizat: Miercuri, 10 Iulie 2013 11:16 // Sursa: RTV.net

Cum era de aşteptat, printre versiunile beta ale noului iOS 7 au început să se găsească detalii legate de următorul iPhone 5S.

Daca se va respecta sistemul initiat in anii trecuti, odata cu publicarea versiunii finale a noului iOS, la scurt timp va fi lansat si un nou iPhone. Printre liniile de cod din noul beta 3, disponibil de cateva zile pentru dezvoltatori, cineva a gasit o referinta la noul terminal printr-un mod de captura intitulat ,,mogul”.

Acesta implica imortalizarea cu 120 de cadre pe secunda a unui moment la o rezolutie necunoscuta. Avand in vedere ca nici un artificiu nu a fost suficient pentru a activa respectiva functie pe iPhone 5, s-a tras concluzia ca hardware-ul actualului varf de gama Apple nu este suficient de performant. Prin urmare, abia un 5S va putea sa filmeze in modul ,,mogul”.

Află mai multe detalii despre iPhone 5S pe Playtech.ro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 aug 01:13
...era de aşteptat, printre versiunile beta ale noului iOS 7 au început să se găsească detalii legate de următorul iPhone 5S. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
10 iul 14:46
...urmare, abia un 5S va putea sa filmeze in modul ,,mogul”.Află mai multe detalii despre iPhone 5S pe Playtech.ro. SURSA: RTV.NET/ECONOMICA.NET ...
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H