Descoperă obiceiurile femeilor cu stil

Ce femeie nu îşi doreşte să întoarcă capete pe stradă? Iată cinci obiceiuri ale femeilor cu stil care te vor ajuta să faci asta.

05 aug. 2014, 06:51
Descoperă obiceiurile femeilor cu stil

Oricine are bani şi puţin timp pentru cumpărături poate ajunge să fie la modă peste noapte, însă nu doar de asta este nevoie pentru a deveni o femeie cu stil. Sigur, să ajungi acasă cu o garderobă nouă îţi va creşte încrederea în tine, dar nu îmbrăcămintea şi accesoriile te transformă într-o femeie cu stil.

Citeşte şi Misterele SEDUCŢIEI. Ce le atrage pe femei la un bărbat

Din păcate, multe femei cad în plasă: îşi cumpără cele mai la modă haine, însă după câteva luni realizează că nu mai au ce să facă cu ele, astfel încât se simt nevoite să dea încă o raită prin magazine, chiar dacă asta înseamnă să rămână fără bani pentru chirie.

Pentru a te ajuta să devii o femeie cu stil, COSMO ţi-a pregătit o listă cu obiceiuri pe care şi tu ar trebui să le urmezi.

Nu copia tot ce vezi

Dacă pierzi câteva ore pe bloguri de modă sau pe Pinterest, vei găsi numeroase ţinute superbe care te-ar avantaja şi pe tine. Fie că sunt scumpe sau au preţuri decente, cel mai probabil vei găsi hainele şi accesoriile respective dacă îţi ocupi ceva timp cu plimbatul prin magazine.

Din păcate, dacă acele femei pe care le apreciezi arată bine cu acele ţinute, nu înseamnă că şi tu vei avea stil îmbrăcându-te identic.

Consultatie in garderoba

Nu îţi fie teamă de anumite magazine

Atâta timp cât nu eşti Paris Hilton sau Kim Kardashian, nu are rost să strâmbi din nas la magazine ce nu vând haine de firmă. O femeie cu stil nu este snoabă şi intră fără nicio jenă chiar şi în magazine second hand.

Vezi cele 5 obiceiuri ale femeilor cu stil pe cosmopolitan.ro.