Cele mai scumpe articole pe care Alexia Eram le are în garderobă: „Acolo se duc cei mai mulți bani”

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a recunoscut pe ce dă cei mai mulți bani. Care sunt cele mai costisitoare articole din garderoba fostei concurente de la America Express.

04 mart. 2024, 20:32
Cele mai scumpe articole pe care Alexia Eram le are în garderobă: „Acolo se duc cei mai mulți bani”
Alexia Eram a recunoscut pe ce dă cei mai mulți bani

Alexia Eram a reușit să-și construiască o carieră de succes. Fiica Andreei Esca este una dintre cele mai cunoscute și iubite influecerițe de la noi. Participarea la America Express, alături de fratele ei Aris și calificarea în finala show-ului i-au sporit notorietatea.

Citește și: Alexia Eram, supărată pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca, surprinsă furioasă pe stradă

Recent, tânăra a fost prezentă la un eveniment monden, unde a vorbit despre stilul său vestimentar, dar și despre cele mai costisitoare articole din garderoba sa.

„Contează cum îți asortezi hainele, dacă ai un stil. A zis Karl Lagerfeld că până la 50 de ani contează doar cum îmbini hainele (…) Contează să te simți bine, să ai un stil, nu contează câți bani dai pe haine. Nici nu contează care e cel mai scump obiect din garderoba mea, contează să fie niște piese care îți plac și în care te simți bine”, a declarat Alexia Eram, potrivit antenastars.ro.

Citește și: Alexia Eram a făcut anunțul după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Sunt deschisă la orice terapie”

Ea a recunoscut și pe ce cheltuie cei mai mulți bani: „Cred că dau mai mulți bani pe pantofi sau pe genți, în rest haine nu prea am. Nu prea am haine atât de scumpe, cred că gențile și pantofii, pentru că țin la calitatea lor”.