Descoperă platforma The Secret Ingredient de la Electrolux, pentru un plus de inspiraţie culinară

Electrolux a lansat The Secret Ingredient, o platformă ce îți va propune, în fiecare lună, un nou ingredient și secrete profesionale, pe care le poți aplica pentru a obține cele mai savuroase mese.

RomaniaTV.net
10 oct. 2014, 09:45
Descoperă platforma The Secret Ingredient de la Electrolux, pentru un plus de inspiraţie culinară

Platforma a fost creată pentru a dezvolta abilitățile culinare prin împărtășirea unor trucuri, tehnici și sfaturi primite de la chefi recunoscuți la nivel internațional sau consumatori. Accesând-o, vei găsi inspirația de a încerca noi gusturi și texturi și de a oferi experiențe gastronomice inedite celor dragi.

Prin intermediul The Secret Ingredient, vei intra în lumea lumea celor mai apreciați bucătari cu stele Michelin, parteneri Electrolux, care se bazează, pe lângă ingrediente atent alese, pe tehnologie de ultimă oră, adusă în casele consumatorilor prin echipamentele electrocasnice Electrolux. Acestea nu doar simplifică întreg procesul de gătire, ci și accentuează gustul și textura, pentru a obține preparate la cele mai înalte standarde.

Primul îngredient secret propus de Electrolux în România: lintea

Soiul de linte propus de Electrolux pe platforma The Secret Ingredient este cel de Umbria, care provide din Castelluccio, din Parcul Național al Munților Sibilini din Perugia, Italia. Cu o coajă subțire și o consistență moale, această linte permite gătirea fără a mai fi lăsată la înmuiat în prealabil, spre deosebire de alte soiuri.

Includerea lintei în regimul alimentar zilnic aduce o serie de beneficii, precum scăderea colesterolului sau reducerea riscului de cancer mamar. Lintea este bogată în proteine, fier, fibre alimentare și acid folic, așadar ai toate motivele să o adaugi pe lista de cumpărături și în rețetele tale.

În ceea ce privește gătirea, lintea poate fi fiartă sau preparată în cuptorul cu aburi, pentru a-și păstra conținutul de minerale și textura. De asemenea, lintea poate reprezenta o garnitură excelentă, absorbind ușor aromele alimentelor și ale condimentelor. Astfel, poate fi inclusă atât în mâncărurile de iarnă, cât și în cele de vară, având un termen de valabilitate îndelungat și fiind foarte ușor de integrat în orice tip de preparat.

Te invităm să descoperi ingredientul lunii pe http://www.electrolux.ro/pagini-generale/Promotii/Ingredientul-Secret/!