Descoperire BIZARĂ făcută de un bărbat când a intrat în baie: Am fugit cât am putut de repede FOTO

Un bărbat din India a avut parte de un moment traumatizant în momentul în care a intrat în baie pentru a face un duş. Astfel, acolo îl aştepta o reptilă uriaşă, gata să îl devoreze.

31 iul. 2014, 16:37

Kalpesh Patel, un bărbat de 41 de ani, a fost uimit atunci când a descoperit un crocodil de câţiva metri în propria baie atunci când a intrat să facă un duş, potrivit Mirror.

Citeşte şi Aşa ceva nu auzi nici în BANCURI: Ce a păţit un CROCODIL de doi metri după ce o CONTABILĂ OBEZĂ a căzut pe el

Din fericire, el a ieşit la timp, fără să fie muşcat, ca apoi să îşi anunţe familia cu privire la descoperirea şocantă. Într-un final, reptila să fie luată de autorităţi. Cu toate acestea, a rămas cu o spaimă în suflet, iar de fiecare dată când foloseşte baia verifică cu atenţie dacă mai are musafiri nepoftiţi.

Citeşte şi SĂRUTUL MORŢII. Ce a păţit un BĂRBAT după ce a hrănit aligatorii direct din GURĂ VIDEO

La început, nu am ştiu că este viu. Mă uitam la el, în halatul de baie, până a început să clipească. În acel moment am fugit cât am putut de repede şi am trântit uşa în spatele meu. Nu ştiu cum a intrat acolo. Am chemat poliţia şi autorităţile s-au ocupat de această problemă„, a declarat bărbatul, care a reuşit să îl fotografieze pentru a le arăta prietenilor ce l-a speriat.