Descoperire CONTROVERSATĂ pe LUNĂ: Anomalie triunghiulară ce seamănă cu o BAZĂ EXTRATERESTRĂ VIDEO

Google Moon nu a încetat să ofere pasionaţilor de extratereştri o serie de imagini controversate de pe suprafaţa Lunii. În ultima dintre ele se vede un obiect greu de explicat.

21 ian. 2014, 06:52
Descoperire CONTROVERSATĂ pe LUNĂ: Anomalie triunghiulară ce seamănă cu o BAZĂ EXTRATERESTRĂ VIDEO

Forma gigantică arată de fapt ca marginea unei nave imense, poate fi un secret tehnologic de pe Pământ, dar este mult mai mare decât orice avion construit vreodată pe Terra„, se arată pe site-ul Tech and Gadget News.

Citeşte şi POVEŞTI NEŞTIUTE. DEZVĂLUIRI despre fenomenul OZN din România VIDEO

Astfel de poveşti nu sunt noi, dar variantele ei diferă de la an la an. Astfel, în 2013, un film publicat pe un site destinat cercetării fenomenului OZN arată o construcţie ciudată pe Lună. Cei care cred în teoria conspiraţiei susţin că ar fi vorba de o bază extraterestră secretă. Imaginile au fost publicate de Scott Waring pe site-ul ufosightingsdaily.com. În cadru se observă o construcţie asemănătoare unui hexagon.

Waring spune că, de fapt, sunt mai multe cladiri, aflate într-un crater lunar. Inedit este faptul că una din ele seamănă cu un turn lat, „care are şi o scară mare la intrare”. Ipoteza existenţei unei baze extraterestre pe Luna a fost lansată în celebrul  serial SF „Dosarele X”.

Citeşte şi 10 teorii privitoare la Triunghiul Bermudelor. Cum se explică dispariţiile misterioase?

Mai mult, Buzz Aldrin, unul dintre primii oameni care au păşit pe Lună, a povestit că ar fi văzut atunci un obiect misterios orbitând în jurul satelitului natural.