Descoperire cutremurătoare lângă o sondă din Prahova. Un copil de 9 ani a fost găsit mort VIDEO

Un minor în vârstă de 9 ani din localitatea prahoveană Ariceştii Rahtivani care fusese dat dispărut de familia lui a fost găsit mort în noaptea de joi spre vineri în zona unei sonde. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 10:44
Descoperire cutremurătoare lângă o sondă din Prahova. Un copil de 9 ani a fost găsit mort VIDEO

Copilul de 9 ani a fost văzut ultima dată de mama sa joi, în jurul orei 13.00, la o gospodărie din localitate la care femeia lucra. Băiatul a plecat de acolo spre casă, însă nu a mai ajuns, familia sa anunţând Poliţia despre dispariţia lui în jurul orei 20.00.

Potrivit Agerpres, în urma cercetărilor, copilul a fost găsit decedat, în jurul orei 1.00, în apropierea unei sonde din afara localităţii.

Trupul neînsufleţit, care nu prezenta urme de violenţă, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. Potrivit unor surse apropiate anchetei, este posibil ca minorul să fi decedat ca urmare a inhalării de gaze de sondă. Cercetările continuă pentru a se stabili cum a ajuns băiatul în acea zonă.

Citeşte şi: Un copil de un an a fost găsit mort de foame într-un grajd dezafectat