Descoperire DEZGUSTĂTOARE într-o pungă de salată din supermarket FOTO

Scandalurile se ţin lanţ în ultima vreme la magazinele din lanţul Tesco şi ar putea atinge apogeul odată cu o pasăre moartă descoperită de un cumpărător într-o pungă de salată.

22 feb. 2013, 17:15
Descoperire DEZGUSTĂTOARE într-o pungă de salată din supermarket FOTO

Un cuplu de britanici care voia să petreacă o seară romantică a avut o surpriză care i-a lecuit, probabil, pe viaţă de semipreparatele cumpărate din supermarket.

Cei doi au pregătit împreună cina şi au desfăcut o pungă de salată gata preparată, cumpărată de la Tesco. Totul decurgea cum nu se poate mai bine, asta până când soţul a descoperit în castronul lui ceva care numai a salată nu arăta, iar la o privire mai atentă a avut şocul vieţii lui. Printre frunzele de salată şi celelalte ingrediente se afla şi o pasăre moartă, cu abdomenul zdrobit.

FOTO: SWNS

Este inutil să mai spunem că planul celor doi soţi de a petrece împreună o seară romantică s-a dus pe apa sâmbetei, iar a doua zi ei au depus o plângere la supermarket. Directorul de magazin a mers apoi personal la locuinţa celor doi şi a luat pasărea moartă pe care o găsiseră în punga de salată, însă nu înainte de a le oferi flori, vin şi un voucher de 200 de lire în semn de părere de rău pentru o asemenea neînţelegere.