Descoperire incredibilă în cazul bătrânului găsit cu gâtul tăiat. Vezi de ce a fost ucis cu bestialitate

Un tânăr de 22 de ani, nepot al bătrânului găsit mort în locuinţa sa din comuna clujeană Câţcău, a fost reţinut pentru omor şi tâlhărie. El a mărturisit poliţiştilor că îi ceruse acestuia bani împrumut, dar, fiind refuzat, l-a înjunghiat cu un cuţit în gât, apoi a luat 10 lei şi două telefoane mobile.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 09:19
Descoperire incredibilă în cazul bătrânului găsit cu gâtul tăiat. Vezi de ce a fost ucis cu bestialitate

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Judeţeană Cluj, în urma investigaţiilor făcute de poliţişti în cazul bărbatului de 85 de ani găsit mort în locuinţa sa din comuna Câţcău, a fost identificat ca suspect un tânăr de 22 de ani, din localitate.

„Suspectul, nepot al victimei, a declarat că, sâmbătă, în jurul orei 19.30, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a mers la locuinţa victimei pentru a-i cere bani împrumut. La refuzul acesteia, suspectul i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuţit la gât, provocând decesul victimei. Tânărul a luat suma de 10 lei şi două telefoane mobile şi a părăsit locuinţa victimei, închizând uşa de acces cu cheia”, se arată în comunicat, potrivit Mediafax.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând ca luni să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă.

Ancheta în acest caz a început după ce Poliţia Judeţeană Cluj a fost sesizată, duminică, despre faptul că, în localitatea Câţcău, un bărbat a fost găsit mort în locuinţă. În urma primelor cercetări s-a stabilit că moartea bărbatului de 85 de ani a fost violentă, pe corpul acestuia fiind evidenţiate leziuni.

Citeşte şi Femeie BĂTUTĂ şi UCISĂ, în Cluj. Bărbatul suspectat de comiterea crimei, prins în Dej după câteva ore