Descoperire ÎNFIORĂTOARE în tomberon. Doi gemeni MORŢI, găsiţi de un om al străzii care căuta mâncare

Un om al străzii din Satu Mare a făcut o descoperire înfiorătoare în noaptea de joi spre vineri, într-un tomberon în care căuta ceva de mâncare. Printre resturile menajere şi sticle, bărbatul a dat peste doi nou-născuţi morţi.

RomaniaTV.net
08 mai 2015, 08:42
Descoperire ÎNFIORĂTOARE în tomberon. Doi gemeni MORŢI, găsiţi de un om al străzii care căuta mâncare

Descoperirea şocantă a fost făcută în Cartierul Micro 15, din municipiul Satu Mare. Bărbatul a rămas şocat în momentul în care în două cutii de carton a găsit doi bebeluşi care, din primele informaţii, par că erau gemeni.

Potrivit unor informaţii primite de la martorii oculari, unul dintre copii era tăiat la burtă, scrie informatia-zilei.ro. La faţa locului a intervenit poliţia şi SMURD-ul.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a deschis o anchetă. „Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a fost sesizat de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare despre faptul că în data de 7 mai 2015, în jurul orei 23,23 într-un tomberon de deşeuri menajere situat în municipiul Satu Mare pe strada Milcov se află cadavrele a doi nou născuţi. În cauză se efectuează necropsia pentru a se stabili vârsta, sexul şi cauza decesului celor doi nou născuţi”, se arată într-un comunicat.