Descoperire macabră în Buzău, unde un bărbat a stat mai multe zile în casă cu cadavrele soţiei şi fiului VIDEO

Descoperire macabră la Buzău, unde un bărbat a stat mai multe zile în casă cu cadavrele soţiei şi fiului lor în casă. Bătrânul nu ar fi simţit mirosul din cauza problemelor medicale pe care le avea dar şi pentru că era mai mult beat.

RomaniaTV.net
05 apr. 2015, 05:58
Descoperire macabră în Buzău, unde un bărbat a stat mai multe zile în casă cu cadavrele soţiei şi fiului VIDEO

Cei trei locuiau într-un apartament. Bătrâna de 69 de ani era paralizată de doi ani şi băiatul ei de 45 de ani era cel care o îngrijea. O rudă care locuia la scara vecină s-a îngrozit când a găsit-o pe bătrână fără suflare iar în camera alăturată pe fiu mort de mai multe zile, potrivit România TV.

Citeşte şi Doi bătrâni din Cluj au fost găsiţi morţi în casă

Vecinii ştiau despre bătrână şi fiul ei că sunt grav bolnavi însă nu îşi imaginau că vor avea un sfârşit în acest fel. Soţul femeii, la rândul său cunoscut cu afecţiuni medicale, a suferit un şoc când i s-a spus că soţia şi fiul sunt morţi de mai multe zile, iar el nu şi-a dat seama.

 

Au fost găsite două cadavre, mamă şi fiu, care la prima vedere nu prezintă urme de violenţă. Din primele cercetări a rezultat că cei doi prezentau probleme medicale„, a declarat comisar şef Nicolae Zaharia, IPJ Buzău

Necropsia celor doua cadavre va face lumină în privinţa împrejurărilor în care s-au produs decesele. Bătrânul a fost luat cu salvarea şi internat la spitalul judeţean Buzău.

Citeşte şi Moarte învăluită în mister în Brăila. Tată şi fiu, găsiţi morţi în propria casă