Descoperire MACABRĂ în Capitală. Ce au găsit poliţiştii într-un apartament din zona Piaţa Romană

O femeie a fost găsită decedată în locuinţa pe care o împărţea cu fiica sa, în zona Piaţa Romană, din Bucureşti. Cadavrul a fost găsit de poliţiştii de la 112, alertaţi de vecinii alarmaţi de mirosul fetid care venea din casă.

RomaniaTV.net
28 iun. 2013, 19:26
Descoperire MACABRĂ în Capitală. Ce au găsit poliţiştii într-un apartament din zona Piaţa Romană

O femeie în vârstă de 65 de ani a fost găsită moartă în locuinţa sa de la etajul întâi al unei case de la intersecţia străzilor Aurel Vlaicu şi Alexandru Philippide, din zona Piaţa Romană a Capitalei.

Potrivit vecinilor, femeia se mutase recent în imobilul respectiv şi locuia împreună cu fiica ei, care nu a putut fi contactată, încă, de poliţişti. Cum de câteva zile în apartament nu se mai auzise nicio mişcare, iar imobilul a fost invadat de un miros pătrunzător de câteva zile, oamenii au alertat poliţia, informează Mediafax.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au intervenit la faţa locului, alături de poliţişti de la Secţia 6, forţând uşa locuinţei şi găsind o femeie decedată, cu faţa în jos.

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri fac în prezent cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele morţii. Potrivit primelor constatări, cadavrul nu prezintă urme de violenţă. Femeia era cunoscută ca fiind cardiacă de vecini.