DESCOPERIRE MACABRĂ în casa „mâncătorului de femei” din Rădăuţi VIDEO

Anchetatorii au găsit din nou fragmente osoase, însă de această dată, sub duşumeaua casei părinteşti a bărbatului suspectat de dispariţia a trei surori. Curtea a fost împănzită de zeci de poliţişti şi procurori care au scotocit fiecare colţ timp de mai multe ore, informează România TV.

25 apr. 2014, 20:50
DESCOPERIRE MACABRĂ în casa „mâncătorului de femei” din Rădăuţi VIDEO

Zeci de poliţişti de la IGPR, dar şi IPJ Suceava, au făcut verificări în gospodăria mamei lui Vasile Lavric, principalul suspect în cazul dispariţiei celor trei surori Iordache de la Rădăuţi. S-au făcut săpături în grădina casei pentru a se ridica probe şi, de asemenea, se fac verificări în garajul auto al mecanicului Lavric.

Cercetările din curtea părinţilor lui Vasile Lavric au fost de această dată mult mai amănunţite. Anchetatorii au scos până şi pardoseala casei. Acolo au găsit noi fragemente osoase. Mama celor trei surori dispărute speră ca acum poliţiştii să îi găsească fetele.

Citeşte şi Descoperire INCREDIBILĂ în ancheta „mâncătorului de femei”. S-a aflat ale cui sunt oasele îngropate în curte

Să sape, să caute. Trebuie săpat, căutat că el undeva le are. Ăsta nu e om de lăsat în libertate. Ne e teamă tuturor, am copii, am nepoţi, am pierdut trei, nu mai vreau să pierd nimic. E timpul să se facă dreptate„, a spus mama surorilor.

Oasele descoperite au fost duse la Bucureşti unde vor fi analizate. Vasile Lavric, principalul suspect în cazul dispariţiei surorilor Iordache, este în continuare în arest prevenitv, la Bucureşti. Mama lui susţine că este nevinovat.

Oficial, Vasile Lavric este pus sub acuzare doar pentru tentativă de omor. Mai exact, pentru că ar fi lovit-o cu un ciocan pe soţia sa Nicoleta. Anchetatorii bănuiesc însă că le-ar fi ucis şi pe surorile tinerei, Iuliana şi Ramona. Lavric a avut legături amoroase cu cele trei femei. Toate au dispărut în urmă cu mai bine de 9 ani.

Citeşte şi Mama surorilor dispărute de la Rădăuţi, condamnată să-i plătească daune morale principalului suspect