DESCOPERIRE MACABRĂ în casa profesoarei din Roman care şi-a tranşat soţul

Detalii halucinante au ieşit la iveală în cazul crimei care a şocat întreaga ţară. Anchetatorii au aflat că ucigaşa, o fostă profesoară de geografie din Roman, şi-a tranşat soţul, apoi l-a transportat cu microbuzul, dar şi cu un taxi, în 3 saci, la Târgu Frumos. Mai mult, anchetatorii au găsit capul bărbatului ucis în garsoniera celor doi.

16 sept. 2015, 07:06
DESCOPERIRE MACABRĂ în casa profesoarei din Roman care şi-a tranşat soţul

Femeia de 65 de ani, fostă profesoară de geografie, şi-a ucis soţul cu sânge rece, i-a tranşat apoi cadavrul, după care l-a transportat ciopârţit în trei saci cu autocarul la Târgu Frumos. Odată ajunsă acolo femeia a solicitat unui taximetrist în miez de noapte să o transporte la intrarea într-o piaţă. Acolo a aruncat cei trei saci la o pubelă.

Taximetristul a fost cel care a alertat poliţiştii şi asta pentru că sacii miroseau îngrozitor şi în plus au lăsat urme de sânge în portbagajul său. Aşa a fost prinsă pensionara, iar oamenii legii au aflat ulterior că oribila crimă s-a petrecut în garsoniera celor doi soţi. De altfel, acolo a fost găsit şi capul bărbatului ucis.

Fosta profesoară va fi dusă la o expertiză psihiatrică. Potrivit experţilor, primele indicii sugerează o boală psihică nedescoperită.

Citeşte şi Cutremurător: Şi-a ucis iubita şi apoi a publicat poze cu ea