Descoperire macabră în Maramureş. Cadavrul unei tinere, scos din greşeală din pământ, cu plugul

Descoperire şocantă a unui bărbat care făcea lucrări agricole. Bărbatul a descoperit un cadavru al unei tinerei dată dispărută în cursul zilei de joi, 5 martie. Acesta dădea cu plugul în momentul în care a dat peste trupul neînsufleţit a lui Carmen. 

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 10:59
Descoperire macabră în Maramureş. Cadavrul unei tinere, scos din greşeală din pământ, cu plugul

Angajaţii IPJ Maramureş au reţinut o persoană suspectă de omor, în cazul dispariţiei elevei de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din municipiul Baia Mare, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cecilia Grozavu.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare. O mamă şi-a decapitat copilul în vârstă de doar cinci ani. „Credeam că e o clonă”

Pe baza materialului probator administrat de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, la data de 8 martie s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Prin ordonanţa de luni s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Citeşte şi: Un sucevean este căutat de poliţie după ce l-a înjunghiat pe amantul soţiei

„Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămată a fost victima unei infracţiuni contra vieţii comisă la data de 5 martie 2020”, a subliniat Cecilia Grozavu.

Conform aceleiaşi surse, în seara zilei de 6 martie, Poliţia municipiului Baia Mare, a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu şi până la momentul sesizării nu s-a întors. Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, care a efectuat activităţi ample de căutare şi investigare şi s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracţiunii de lipsire de libertate.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, eleva, din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare, locuia cu chirie în municipiul Baia Mare.  De asemenea, suspectul este chiar iubitul tinerei, care a încercat să o scoată din ţară, însă aceasta a refuzat, iar bărbatul ar fi ucis-o pe data de 5 martie. Mai mult decât, tânărul în vârstă de 21 de ani ar fi încercat să iasă din ţară în cursul serii de duminică, însă a fost oprit la vamă.

Informația nu este confirmată în mod oficial de anchetatori, însă procurorii au precizat că au indicii cu privire la săvârșirea “infracțiunii contra vieții comisă la data de 5 martie 2020”.