Descoperire MACABRĂ în Portul Constanţa. Ce au descoperit poliţiştii pe o navă

Un marinar în vârstă de 66 de ani, din Georgia, a murit pe o navă aflată în Portul Constanţa, cauza decesului urmând să fie stabilită după necropsie. Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs moartea bărbatului.

RomaniaTV.net
08 ian. 2019, 08:31
Descoperire MACABRĂ în Portul Constanţa. Ce au descoperit poliţiştii pe o navă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, luni seara, despre faptul că la bordul unei nave staţionate în rada interioară a Portului Constanţa se află o persoană decedată.

„Echipa operativă s-a deplasat în dana 10, unde persoana decedată a fost adusă la mal de o ambarcaţiune pilotină, stabilind că este un bărbat, are 66 de ani, de cetăţenie si naţionalitate georgiană, marinar pe o navă pavilion Sierra Leone. După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Constanţa, potrvit news.ro.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, bărbatul respectiv era secundul navei.