Descoperire macabră într-o casă din Satu Mare. Două femei au găsite fără suflare. Motivul crimelor este uluitor

O dublă crimă a avut loc în comuna Bârsău din judeţul Satu Mare. Două femei, care erau vecine, au fost ucise marţi seară. În momentul în care s-a petrecut tragedia, acestea se aflau în casa uneia dintre ele.

10 dec. 2019, 20:41

Cele două femei de 53 și 65 de ani erau vecine, iar în momentul producerii tragediei acestea se aflau în casa uneia dintre ele.

Criminalii, doi bărbați de etnie romă din Ungaria au bătut la uşa casei sub pretextul că vor să le vândă femeilor nişte pături. Au văzut locul în care sunt ţinuţi banii, iar în acel moment le-au atacat pe femei. Le-au bătut până când le-au lăsat fără suflare, iar mai apoi au închis uşa casei cu cheia și au fugit. 

Descoperire MACABRĂ. O afaceristă de numai 40 de ani a fost găsită fără suflare

Cumnatul uneia dintre victime a făcut descoperirea macabră. Omul a văzut că nimeni nu răspunde la ușa, aşa că s-a uitat pe geam să vadă ce se întâmplă. În acel moment le-a văzut pe cele două întinse pe jos şi a sunat la 112.

Criminalii au fost prinşi în mai puţin de trei ore. Unul dintre vecinii victimelor a văzut maşina atacatorilor și a reţinut numărul de înmatriculare.

Criminalii au fost reţinuti pentru 24 de ore și urmează să fie duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare pereventivă.