Descoperire macabră într-un cămin din Pitești. Un student a fost găsit spânzurat pe casa scării

Depresia face ravagii în rândul tinerilor! În ultima perioadă tot mai mulți tineri au decis să își încheie socotelile cu viața după ce s-au luptat vreme îndelungată cu depresia.

01 mai 2023, 15:29
Descoperire macabră într-un cămin din Pitești. Un student a fost găsit spânzurat pe casa scării
Descoperire macabră într-un cămin din Pitești. Un student a fost găsit spânzurat pe casa scării

Descoperire macabră într-un cămin din Pitești. Un student de 23 de ani a fost găsit, luni, pe 1 mai, fără suflare într-un cămin din Pitești. Se pare că tânărul a decis să își pună capăt zilelor după o lungă și grea luptă cu depresia.

Citește și Ea este Diana, tânăra în vârstă de 31 de ani care și-a pus capăt zilelor pe un teren din Sibiu. Femeia s-a luptat luni de zile cu o depresie puternică

Descoperire macabră într-un cămin din Pitești

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost găsit spânzurat pe casa scării  la etajul al patrulea al unui cămin studenţesc care aparţine Universităţii din Piteşti.

Descoperirea macabră a fost făcută în jurul orei 10:00, iar la scurt timp după locul a fost împânzit de polițiști și criminaliști. Oamenii legii au aflat din primele cercetări că studentul de afla de ceva timp sub tratament cu medicamente pentru combaterea depresiei.

”Din primele verificări s-a stabilit că, un tânăr, de 23 de ani, din Leordeni, care urma tratament antidepresiv, s-ar fi spânzurat în casa scării căminului. Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Inspectoratul de Poliţie Argeş.

În aceste momente, cazul a fost preluat de poliţiştii de la Investigaţii criminale, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Acest incident a avut loc la scurt timp după ce un alt student a fost descoperit mort în camera sa dintr-un cămin din Capitală.

Este vorba despre Cosmin Stan, fiul cunoscutului antrenor de tenis din Focșani, Costel Stan.

Tânărul care în urmă cu doi ani a venit în Capitală și-a găsit sfârșitul la doar 20 de ani după ce potrivit anchetatorilor, ar fi luat o supradoză de droguri.

Oamenii legii care anchetează moartea tânărului spun că mesajele postate de acesta pe rețelele de socializate în ultima perioadă îi determină să creadă că ar fi suferit de depresie.

Cu toate acestea, tatăl lui Cosmin Stan este în stare de șoc și a declarat că nu știe ce să mai creadă.

”Am primit un telefon de la Poliţie că l-au găsit mort în camera de cămin. Atât ştiu. Nu ştiu ce să cred, vă daţi seama cum e să-mi pierd copilul de 20 de ani”, a declarat Costel Stan, tatăl studentului, potrivit Observatornews.ro.

De-a lungul timpului, Cosmin a susținut că este student la ASE și chiar și familia sa știa acest lucru. Însă, în urma morții sale atât familia cât și prietenii tânărului au aflat că acesta nu studia la această universitate.

După ce cazul studentului găsit mort în camera sa de cămin a fost intens mediatizat, conducerea Universităţii a transmis că tânărul nu era înscris la niciuna dintre facultăţile sale.

”Persoana decedată nu a fost student la ASE, ci la altă Universitate din București la al cărei cămin era cazat”, au transmis reprezentanții ASE.

Citește și Sinucidere șocantă! Olimpia Bratu a fost găsită spânzurată chiar în instituția pe care o conducea