Ea este Diana, tânăra în vârstă de 31 de ani care și-a pus capăt zilelor pe un teren din Sibiu. Femeia s-a luptat luni de zile cu o depresie puternică

Diana avea 31 de ani și o viață înainte, însă destinul i-a fost frânt de o depresie foarte puternică care în ultimele luni i-a măcinat sufletul și în cele din urmă a împins-o să își pună capăt zilelor.

30 apr. 2023, 11:37
Ea este Diana, tânăra în vârstă de 31 de ani care și-a pus capăt zilelor pe un teren din Sibiu. Femeia s-a luptat luni de zile cu o depresie puternică
Ea este Diana, tânăra în vârstă de 31 de ani care și-a pus capăt zilelor pe un teren din Sibiu. Femeia s-a luptat luni de zile cu o depresie puternică

Ea este Diana, tânăra în vârstă de 31 de ani care și-a pus capăt zilelor pe un teren din Sibiu. Diana era din comuna Perșinari, județul Vâlcea, și în urmă cu câțiva ani a decis să se mute la Sibiu, în speranța unui trai mai bun.

Citește și Sinucidere șocantă! Olimpia Bratu a fost găsită spânzurată chiar în instituția pe care o conducea

Ea este Diana, tânăra în vârstă de 31 de ani care și-a pus capăt zilelor pe un teren din Sibiu

Destinul însă i-a fost curmat de o depresie foarte puternică cu care s-a luptat câteva luni bune, însă din băcate această boală cruntă a învins-o și a determinat-o să recurgă la gestul extrem.

Din păcate, tânăra în vârstă de 31 de ani a decis să își pună capăt zilelor pe un pe un teren viran din apropierea străzilor Săcel – Islazului din municipiul Sibiu. Potrivit presei locale, tânăra ar fi fost găsită spânzurată de un copac.

Din păcate medicii de pe ambulanța sosită la fața locului nu au putut să mai facă nimic pentru Diana și i-au constatat decesul. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost transportat de un echipaj din cadrul IML Sibiu, la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

„La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul femeii”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma acestui tragic incident, polițiștii sibieni au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Vestea morții Dianei a căzut ca un trăsnet peste familia și prietenii cărora nu le vine să creadă că aceasta nu mai este. Rețelele de socializarea s-au umplut cu mesaje de adio din partea tuturor celor care au iubit-o și apreciat-o pe tânără.

„Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet bun, nu te vom uita niciodată văruța”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace”, „Doamne ferește! Dumnezeu să o ierte!”, „Condoleanțe familiei o tânără plină de viață, frumoasă, harnică . Păcat că nu și-a putut depăși depresia”, „Dumnezeu sā o ierte”, „Dumnezeu să te ierte, Diana! Condoleanțe întregii familii și Dumnezeu să vă întărească”, „Dumnezeu să o ierte, o durere cumplită pentru părinți”, „Doamne, Doamne, sora mea. Multă durere, e cumplit”, au scris oamenii pe Facebook.

 

Citește și Controversat model OnlyFans, sinucidere pusă sub semnul întrebării. Apropiaţii sunt în stare de şoc: „A fost cea mai bună mamă, soră, fiica și prietenă. Avea un râs contagios”