DESCOPERIRE MACABRĂ. Patru tineri cu vârste între 17 şi 21 de ani, găsiţi morţi într-o casă din Olteniţa

Patru tineri - două fete de 17 ani şi doi băieţi de 20 şi 21 de ani - au fost găsiţi morţi, sâmbătă, într-o casă din Olteniţa, primarul localităţii, Petre Ţone, spunând că una dintre ipoteze este că tinerii s-ar fi intoxicat cu gaz de la o butelie de aragaz.

RomaniaTV.net
28 dec. 2013, 14:59
DESCOPERIRE MACABRĂ. Patru tineri cu vârste între 17 şi 21 de ani, găsiţi morţi într-o casă din Olteniţa

Primarul din Olteniţa, Petre Ţone, a spus că tinerii – două fete în vârstă de 17 ani şi doi băieţi de 20 şi 21 de ani – erau singuri în casă şi pregăteau petrecerea de Revelion, ei fiind găsiţi decedaţi cel mai probabil după ce s-au intoxicat cu gaz de la o butelie de aragaz.

„Erau două perechi de tineri care pregăteau Revelionul. Nici vorbă de tentativă de sinucidere sau ceva de genul acesta. Mama unuia dintre băieţi i-a dat sms şi a vorbit cu el”, a spus primarul.

El a precizat că anchetatorii au găsit în casă o sticlă de whisky care era consumată pe jumătate şi mai multe sticle cu sucuri, iar în imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.

Primarul a mai spus că în casă nu exista instalaţie de gaz, şi doar o butelie şi o sobă cu lemne.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, Ramona Tudor, a declarat că tinerii au fost descoperiţi într-o cameră din locuinţă, unde a fost găsită şi o butelie de aragaz, la care era improvizată o instalaţie de încălzire.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, a declarat pentru că la ora 14.09 a fost primită o sesizare să se intervină în cazul a patru tineri „intoxicaţi cu o substanţă necunoscută”, înaintea sosirii echipajului ISU ajungând o echipă de la Ambulanţă care a constatat decesul celor patru tineri.

Trupurile celor patru tineri au fost ridicate de anchetatori, sâmbătă seară, şi duse la Serviciul Medico-Legal din Călăraşi pentru necropsie, principala ipoteză fiind o intoxicaţie cu gaz provenit de la o butelie.

„Echipa de criminalişti este încă la faţa locului pentru cercetări şi principala variantă este că tinerii s-au intoxicat de la butelie, dar cauza exactă va fi stabilită în urma necropsiei. E o tragedie”, a spus primarul.