Descoperire MACABRĂ pe vârful înzăpezit al unui munte. Ce au găsit salvamontiştii din greşeală VIDEO

Două corpuri mumificate de bărbaţi au fost descoperite pe cel mai înalt vârf muntos din Mexic de către salvamontişti. Autorităţile cred că ar fi vorba de trupurile unor salvamontişti dispăruţi în urmă cu jumătate de secol.

07 mart. 2015, 11:13

Prima descoperire macabră a fost făcută în cursul zilei de luni, atunci când din zăpadă a ieşit capul unui cadavru mumificat, la doar 310 metri de vârful Pico de Orizaba, cel mai înalt vârf din Mexic, cu o înălţime de de 5.610 metri, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Descoperire FABULOASĂ. Au scanat o statuetă a lui Buddha şi nu le-a venit să creadă CINE era înăuntru

 

În urma găsirii primei mumii, s-a format o echipă de salvamontişti care a cercetat întreaga zonă, descoperind un al doilea cadavru la 300 de metri depărtare de primul. Ambele erau îngheţate şi mumificate, potrivit lui Juan Navarro, primarul din Chalchicomula de Sesma, localitate aflată în apropierea muntelui.

Citeşte şi Cadavre în descompunere, abandonate într-un crematoriu din Mexic VIDEO

În prezent, oficialii locali cred rămăşiţele aparţin a doi din trei mexicani care au dispărut într-o avalanşă pe munte, în urmă cu 55 de ani, care nu au mai fost găsiţi niciodată. Cu toate acestea, se vor face teste ADN, după ce rămăşiţele vor fi luate de munte, operaţiunile fiind îngreunate de vremea severă, pentru a determina acest lucru cu exactitate.