Descoperire şocantă! Acesta este cel mai vechi mesaj dintr-o sticlă. Află cine la citit şi ce noroc a avut

În perioada vacanței lor în Germania, Marianne si Horst Winkler, au găsit pe malul apei de lângă insula Amrum o sticlă care plutea. Femeia a realizat că în interiorul acesteia se găsește un mesaj, motiv pentru care nu a mai stat pe gânduri și i-a spus soțului ei să spargă sticla, ceea ce acesta a și făcut, deoarece nu aveau cum altfel să o deschidă.

RomaniaTV.net
22 iul. 2016, 10:45
Descoperire şocantă! Acesta este cel mai vechi mesaj dintr-o sticlă. Află cine la citit şi ce noroc a avut

Odată ce au reușit să scoată mesajul din sticlă, aceștia au găsit scrise pe acesta niște cuvinte în limba engleză, germană și olandeză.

Citeşte şi  Era copilă când a aruncat în mare un MESAJ într-o sticlă STICLĂ, dar a primit răspuns zeci de ani mai târziu

În mesaj li se cerea să completeze niște informații care să facă referire la locul și momentul în care au găsit sticla și să le trimită, împreună cu biletul găsit, la Asociația de Biologie Marină din Plymouth, Marea Britanie, iar în schimb vor fi răsplătiți cu un shiling.

Cuplul au acționat conform instrucțiunilor din bilet și au trimis mesajul, alături cu completările lor, la locul unde li se ceruse.

Citeste continuarea pe YVE.ro