Descoperire ŞOCANTĂ! Cum şi-a găsit o bătrână din Fălticeni soţul. Te trec fiorii!

Pe 17 mai 2018, o femeie din Fălticeni a anunţat la 112 faptul că l-a găsit pe soțul său, în vârstă de 78 de ani, fără suflare.

RomaniaTV.net
19 mai 2018, 14:06
Descoperire ŞOCANTĂ! Cum şi-a găsit o bătrână din Fălticeni soţul. Te trec fiorii!

Un bătrân a fost descoperit înecat într-un butoi, la Fălticenim în curtea unei vecine. 

„În urma verificărilor făcute de poliţişti a reieşit că în dimineaţa de 17 mai a.c., în jurul orei 05.30, din cauză că Maria C. nu l-a găsit pe soţul său în locuinţă, l-a căutat pe afară, găsindu-l căzut într-un butoi plin cu apă, aflat în curtea unei vecine. Aceasta din urmă nu locuieşte în respectivul imobil, de care au grijă cei din familia C., care sunt vecini.

Maria P., nora decedatului, a sunat la Ambulanţă, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a constatat decesul bătrânului. Din declaraţia Mariei C. a rezultat că decedatul avea probleme psihice, avea halucinaţii, dar nu era înscris în evidenţele vreunui medic. La ­e­xaminarea sumară a cadavrului s-a constatat că acesta nu avea urme de violenţă şi nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Poliţiştii au anunţat Serviciul de Me­dicină Legală Suceava în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, potrivit polițiștilor, anunță obiectivdesuceava.ro.