DESCOPERIRE ŞOCANTĂ în Capitală. Ce au găsit poliţiştii în portbagajul unei maşini

Poliţiştii bucureşteni au făcut o descoperire şocantă în cartierul Pantelimon, din Capitală. Un cadavru a fost găsit într-un geamantan, în portbagajul unei maşini. Bărbatul decedat nu a fost încă identificat, însă surse din anchetă spun că ar putea fi vorba despre un cetăţean sirian. Culmea este că maşina se afla la doar 50 de metri de o secţie de poliţie.

08 apr. 2015, 18:34
DESCOPERIRE ŞOCANTĂ în Capitală. Ce au găsit poliţiştii în portbagajul unei maşini

Maşina în care se afla geamantanul cu cadavrul bărbatului era parcată pe bulevardul Pantelimon din Capitală. Mai mulţi muncitori, care lucrau la refacerea trotuarelor, au vrut sa mute o masina lasata pe marginea drumului. Lucratorii de la drumuri au simtit un miros greu. Au chemat Politia, iar suspiciunile lor s-au adeverit: in portbagajul autoturismului cu numar de inmatriculare de Constanta, era o valiza mare, infasurata in plastic. In valiza era cadavrul unei persoane.

Citeşte şi DESCOPERIRE MACABRĂ în vitrina unui magazin din Dâmboviţa

Potrivit localnicilor, masina cu numar de Constanta stationa de cateva saptamani in acelasi loc. Din primele cercetări, se pare că bărbatul era mort de mai bine de o lună. El era îmbrăcat într-un costum de culoare închisă şi nu fusese tranşat.

Ancheta va scoate la iveala daca proprietarul masinii are sau nu vreo legatura cu cadavrul gasit in portbagaj.

Citeşte şi Descoperire macabră într-o casă abandonată. O femeie a sunat disperată la 112 când a văzut ce e înăuntru

Surse din anchetă spun că ar fi vorba despre un cetăţean sirian, dat dispărut încă de la începutul anului. Maşina aparţine unei firme care deţine un lant hotelier din Constanţa. Necropsia cadavrului va fi realizată joi, iar în urma acesteia, anchetatorii vor stabili exact cauza şi data exactă a morţii.