Descoperire şocantă în casele unor traficaţi de droguri din Bucureşti! Pachete întregi de droguri ascunse în pereţi

Politistii antidrog au descins în casele unor traficanţi de droguri din Bucuresti şi Ilfov. Au gasit pachete întregi de droguri ascunse în pereţi, dar şi detector de camere video spion pe care îl foloseau la tranzacţii.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 12:13
Descoperire şocantă în casele unor traficaţi de droguri din Bucureşti! Pachete întregi de droguri ascunse în pereţi

La data de 27.02.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților U.G., C.I.C., R.F., S.D. și U.M.G., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.În cauză s-a stabilit că cei cinci inculpați au constituit, pe raza municipiului București, o grupare infracțională, care se ocupa cu vânzarea de heroină.

La data de 26.02.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București – Serviciul Antidrog au efectuat 16 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județului Ilfov, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 1 kg de heroină, 100 de grame de substanțe psihoactive, 58 de comprimate de metadonă, sumele de 23.950 lei și 1.450 euro, 8 cântare electronice, 11 telefoane mobile și 11 cartele SIM, o tabletă electronică și un dispozitiv de detectare a camerelor video și a microfoanelor disimulate.

Citeşte şi: Imagini spectaculoase după arestarea lui El Chapo: „Sunt agricultor” VIDEO

În cursul zilei de astăzi, cei cinci inculpați vor fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.