Descoperire şocantă în ORAŞUL SFÂNT IERUSALIM. Cercetătorii nu ştiu cu ce au de-a face

O serie de semne misterioase au fost descoperite recent la Ierusalim. În urma săpăturilor în situl arheologic, situat în estul Ierusalimului, cercetătorii israelieni au dezgropat o serie de încăperi scobite în stâncă, iar într-una dintre ele, şanţuri în formă de V, despre a căror semnficaţie arheologii nu au nicio idee.

08 dec. 2014, 11:13
Descoperire şocantă în ORAŞUL SFÂNT IERUSALIM. Cercetătorii nu ştiu cu ce au de-a face

Trei dintre aceste scobituri au o adâcime de cca. 5 cm şi o lungime de 50 cm, scrie observator.tv. Arheologii afirmă că au fost scobite în urmă cu cca. 2.800 de ani, dar nu au putut oferi nicio explicaţie privind rostul lor.

Citeşte şi Descoperire BIZARĂ făcută de mai multe persoane într-un RÂU. Stătea acolo de 70 de ANI FOTO

Arheologii au publicat imagini de la locul săpăturilor şi au primit numeroase idei referitoare la rostul semnelor enigmatice. Acestea, după diversele păreri exprimate, ar putea reprezenta: şanţuri menite să susţină panouri de lemn, adâncituri pentru turnarea metalului topit, caractere ale unei străvechi scrieri ebraice sau egiptene sau semne simbolice pentru apă.

Citeşte şi A fost descoperit mormântul Sfântului Arhidiacon Ştefan, primul martir al lui Hristos

Situl arheologic se află într-o zonă „problematică” din Ierusalimul de Est, ocupată de Israel în 1967 şi revendicată de palestinieni drept capitală a unui viitor stat propriu.