Descoperire ŞOCANTĂ în telefonul bărbatului care a i-a dat foc fetei de 17 ani. Dosarul se mută la DIICOT

DIICOT a preluat cazul fetei de 17 ani care a fost incendiată de un criminal în serie eliberat din închisoare, potrivit România TV. Procurorii au găsit în telefonul asasinului mai multe imagini cu adolescenta în ipostaze indecente. }ntre timp, criminalul este acum în stare gravă, după ce a încercat să se sinucidă în arestul IPJ Mehedinţi. 

26 iun. 2020, 07:46

Criminalul din Mehedinți care a incendiat o tânără a încercat să se sinucidă şi s-a spânzurat în arestul IPJ Mehedinți. El a fost salvat în ultimul moment și dus la spital

„Un barbat pe numele caruia exista un mandat de arestare preventiva si care era in arest la IPJ Mehedinti a incercat sa se sinucida cu hainele. Gardienii i-au acordat primul ajutor pana la sosirea cadrelor medicale”, a spus Andreea Dobre, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Gardienii au încercat să-l resusciteze până la venirea ambulanței. Criminalul este acum în stare critică.

„A fost resuscitat de cadrele medicale din stopul cardiorespitrator. S-a decis efectuarea unor investigaţii suplimentare: efectuarea CT si neurochirurgie. Este comă gradul patru”, a spus Eleodor Mihuț, medic SAJ Mehedinți.

Medicii spun că șansele de supraviețuire sunt minime. Între timp, fata pe care a incendiat-o se zbate între viață și moarte la la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Reamintim că totul s-a petrecut recent la Dârvari, în județul Mehedinți. Bărbatul care a stat mai bine de jumătate din viață în închisoare a intrat peste adolescenta de 17 ani în casă, a aruncat cu benzină peste ea și i-a dat foc.

Fostul deținut era monitorizat de poliție pentru că era în izolare la domiciliu, după ce fusese în Olanda chiar cu tatăl fetei.

Citeşte şi Criminalul din Mehedinţi avea un complice pe care l-a cunoscut în închisoare. Bărbatul, vizat în anchetă