Criminalul din Mehedinţi avea un complice pe care l-a cunoscut în închisoare. Bărbatul, vizat în anchetă

Noi detalii din cazul criminalului din Mehedinți care a incediat o tânără de 17 ani! Acesta ar fi avut un complice, un bărbat pe care l-a cunoscut în închisoare. Presupusul complice este vizat şi el în anchetă, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 06:08
Criminalul din Mehedinţi avea un complice pe care l-a cunoscut în închisoare. Bărbatul, vizat în anchetă

Criminalul în serie din Mehedinţi avea un complice, pe care l-a cunoscut chiar după gratii. Bărbatul l-ar fi găzduit acasă la el şi, mai mult decât atât, ar fi convins-o pe bunică să îşi ia nepoata din centrul de plasament şi să o aducă acasă. A doua zi, nepoata a fost incendiată de criminal.

Citeşte şi: Tânăra din Mehedinţi incendiată de un criminal eliberat, supusă unei noi intervenţii chirurgicale. Şansele de supravieţuire, minime

Complicele criminalului ar fi vrut să îl convingă pe fratele fetei să îşi retragă plângerea pentru viol şi i-ar fi oferit bani. 

Ion Turnagiu,  condamnat pentru cinci crime şi eliberat din închisoare, în urmă cu un an, a turnat benzină peste o tânără și i-a dat foc. Fata îl reclamase pentru agresiune şi viol, iar agresorul s-a răzbunat. Tânăra care s-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3, pe 90% din suprafața corpului, a fost transportată în stare gravă la spital. 

Adolescenta urmează să fie supusă unei noi intervenţii chirurgicale. Adolescenta este conectată la aparate, iar şansele ei de supravieţuire sunt reduse, dat fiind faptul că arsurile se întind pe 90% din suprafaţa corpului.

Citeşte şi: Prima reacţie a criminalului care a incendiat o minoră de 17 ani în Mehedinţi. Parchetul General cere verificări

Ion Turnagiu a comis în 1993 cinci crime cu sânge rece, având condamnări de 90 de ani de închisoare. Printre victimele sale s-a numărat, potrivit Mediafax, și o femeie însărcinată în luna a șaptea. Alte două victime au fost doi bătrâni din București, pe care i-a ucis după ce i-a jefuit. Cei doi au fost găsiți în locuința lor, la zece zile de la crimă.

După ce a ispășit 20 de ani de închisoare, în 2014, a depus o cerere de eliberare condiționată pentru bună purtare, potrivit Legii 286/2009 privind Codul Penal.