Descoperire şocantă într-o cameră de hotel. O fetiţă de doar şase luni, găsită la căpătâiul părinţilor morţi de câteva zile

O fetiţă de doar şanse luni a fost găsită singură în camera unui motel, alături de corpurile fără viaţă ale părinților Conform primelor informaţii, copila a stat singură, fără hrană sau mâncare timp de trei zile, înainte ca polițiștii să o găsească. Micuţa a fost dusă de urgentă la spital în stare critică.

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 08:43

Copilul în vârstă de șase luni, numit Skylah, a fost descoperit de un poliţist din Michigan, care a fost rugat să efectueze o verificare în jurul zilei de vineri în camera de motel. Ofițerul a găsit-o pe Jessica Bramer, 26 de ani, și pe Christian Reed, de 28 de ani, într-o cameră la Roadway Inn din Whitehall, Michigan.

Au fost morți timp de trei zile când polițiștii au făcut descoperirea tragică

O autopsie a fost făcută mamei și tatălui sâmbătă, dar cauza morții lor nu a fost determinată deoarece autoritățile așteaptă rezultatele unui raport toxicologic. Fetiţa a rămas în stare critică la Spitalul de Copii Devos. 

Jessica Bramer, de 26 de ani, din Grand Rapids și Christian Reed, de 28 de ani, din Marne, a murit încă de acum trei zile, adică vineri. Fiica lor, extrem de deshidratată, Skylah, a fost găsită în apropierea cadavrelor lor. De asemenea, în cameră s-au găsit numeroase medicamente, care ar putea să fi provocat moartea celor doi.

Membrii personalului din Inn au refuzat să spună dacă cineva a auzit că bebelușul a plâns sau dacă au văzut ceva suspect, potrivit WKRG.