Descoperire SURPRINZĂTOARE într-o pâine cumpărată dintr-un supermarket FOTO

Un britanic a fost de-a dreptul şocant de ce a găsit într-o pâine feliată ambalată dintr-un supermarket din Marea Britanie.

RomaniaTV.net
16 mart. 2013, 12:06
Descoperire SURPRINZĂTOARE într-o pâine cumpărată dintr-un supermarket FOTO

Andy Newman din sud-vestul Londrei a descoperit o lamă de tăiat în pâinea cumpărată. Se pare că lama provenea din aparatul de feliat pâine a supermarketului.

Din fericire, descoperirea a fost făcută înainte ca cineva să apuce să mănânce din ea.

Dacă această descoperire a fost şocantă pentru bărbat şi mai uimitoare a fost reacţia solicitată din partea conducerii. Se pare că şeful magazinului a vrut iniţial să îi ofere lui Andy banii înapoi pe pâine. Într-un final, şeful de magazin i-a oferit vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lire sterline, scrie Daily Mail.

Citeşte şi REVOLTĂTOR: Ce a găsit o femeie în pâinea cu care îi făcea sandvişuri copilului ei

Directorul magazinului a spus că va lua pâinea înapoi şi îmi va înapoi banii pe ea. I-am replicat că situaţia este mult mai gravă de atât, aşa că mi-a oferit vouchere de 30 de lire, dar nu prea a vrut să facă nici acest gest. Nu-mi vine să cred. Dacă cineva ar fi venit la mine cu o astfel de problemă aş fi căzut în genunchi şi aş fi spus ‘O, doamne! Nu îmi vine să cred că asta este în pâinea noastră’ „, a declarat Andy Newman.

Plângerea făcută de bărbat a dus la începerea unei investigaţii în cadrul supermarketului pentru a vedea dacă nu cumva mai există şi alte pâine cu astfel de obiecte străine.

Citeşte şi Un ingredient folosit în pâine, utilizat şi la fabricarea bombelor sau la stingerea incendiilor