Descoperire SURPRINZĂTOARE într-o pâine cumpărată dintr-un supermarket FOTO

Un britanic a fost de-a dreptul şocant de ce a găsit într-o pâine feliată ambalată dintr-un supermarket din Marea Britanie.

RomaniaTV.net
16 mart. 2013, 12:06
Descoperire SURPRINZĂTOARE într-o pâine cumpărată dintr-un supermarket FOTO

Andy Newman din sud-vestul Londrei a descoperit o lamă de tăiat în pâinea cumpărată. Se pare că lama provenea din aparatul de feliat pâine a supermarketului.

Din fericire, descoperirea a fost făcută înainte ca cineva să apuce să mănânce din ea.

Dacă această descoperire a fost şocantă pentru bărbat şi mai uimitoare a fost reacţia solicitată din partea conducerii. Se pare că şeful magazinului a vrut iniţial să îi ofere lui Andy banii înapoi pe pâine. Într-un final, şeful de magazin i-a oferit vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lire sterline, scrie Daily Mail.

Citeşte şi REVOLTĂTOR: Ce a găsit o femeie în pâinea cu care îi făcea sandvişuri copilului ei

Directorul magazinului a spus că va lua pâinea înapoi şi îmi va înapoi banii pe ea. I-am replicat că situaţia este mult mai gravă de atât, aşa că mi-a oferit vouchere de 30 de lire, dar nu prea a vrut să facă nici acest gest. Nu-mi vine să cred. Dacă cineva ar fi venit la mine cu o astfel de problemă aş fi căzut în genunchi şi aş fi spus ‘O, doamne! Nu îmi vine să cred că asta este în pâinea noastră’ „, a declarat Andy Newman.

Plângerea făcută de bărbat a dus la începerea unei investigaţii în cadrul supermarketului pentru a vedea dacă nu cumva mai există şi alte pâine cu astfel de obiecte străine.

Citeşte şi Un ingredient folosit în pâine, utilizat şi la fabricarea bombelor sau la stingerea incendiilor


loading...