Descoperire şocantă la Mediaş. Un bărbat a stat o săptămână cu cadavrul mamei în casă, când a venit Poliţia s-a sinucis

Un bărbat a stat o săptâmână în casă cu cadavrul memei sale. Când a venit poliția, omul și-a pus capăt zilelor. Politistii au deschis o anchetă. 

RomaniaTV.net
16 mai 2020, 06:23
Descoperire şocantă la Mediaş. Un bărbat a stat o săptămână cu cadavrul mamei în casă, când a venit Poliţia s-a sinucis

O femeie în vârstă 86 ani și fiul acesteia de 67 ani, au fost găsiți morți în locuința acestora din mediaş. Cei care au făcut descoperirea au fost polițiștii, potrivit novatv.ro.

Din primele informații, femeia ar fi murit în urmă cu mai multe zile. Decesul ei nu a fost însă anunțat de fiu. Vineri dimineața, vecinii au sunat la poliție și au spus că nu au mai văzut-o pe femeie de aproximativ o săptămână, iar pe casa scărilor este un miros puternic.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, au bătut la ușă, bărbatul a deschis ușa apartamentului, iar la întrebarea unde este mama sa le-a spus polițiștilor că e plecată la Daneș. Oamenii legii au insistat, au întrebat despre miros, moment în care bărbatul a închis repede ușa. 

Polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj de descarcerare, care a spart ușa locuinței. În interior au găsit cadavrul femeii, dar și al bărbatului care se spânzurase.