Descoperire ȘOCANTĂ lângă Timișoara. Un bărbat a găsit cadavrul unui bebeluș abandonat pe un câmp

Descoperire șocantă pe un câmp din apropierea orașului Timișoara. Un tractorist a găsit trupul unui nou-născut care a fost aruncat pe câmp, iar acum oamenii legii sunt în alertă.

04 mart. 2021, 16:46
Descoperire ȘOCANTĂ lângă Timișoara. Un bărbat a găsit cadavrul unui bebeluș abandonat pe un câmp

Descoperire ȘOCANTĂ lângă Timișoara.  Cadavrul unui bebeluș, găsit pe un câmp lângă Timișoara. Descoperirea șocantă a fost făcută de către un tractorist între localitățile Moșnița Nouă și Urseni. Polițiștii din Timișoare se află acum în alertă.

Alarma a fost dată în această dimineață în jurul orei 08:30, atunci când un bărbat a sunat la 112 și a anunțat ce a descoperit. Acesta mergea la câmp cu tractorul, în momentul în care a găsit cadavrul bebelușului la aproximativ 200 m de DJ595D, între Moșnița Nouă și Urseni.

Citește și: Noi detalii în cazul crimei de la Oneşti. Trei muncitori s-au aflat în apartamentul groazei

Descoperire ȘOCANTĂ lângă Timișoara.  Nou-născutul, un băiețel, era mort și era dezbrăcat complet. Trupul său a fost preluat de echipajele de intervenție și dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Oamenii legii din Timișoara așteaptă acum rezultatele analizelor și urmează să stabilească încadrarea juridică a faptei.

Un bebeluş din Iaşi a murit imediat după ce a fost alăptat

Tragedie cumplită într-o familie din Iaşi. Un bebeluş de doar o lună s-a stins din viaţă la scurt timp după ce a fost alăptat de mama lui. Micuţul a făcut stop cardiac şi nu a mai avut nicio şansă. Copilul nu era cunoscut cu vreo boală. Diagnosticul va fi pus de către reprezentanţii Institutului de Medicină Legală.

Citește și: Alertă în Satu Mare. Un bărbat a fost găsit spânzurat în arestul poliției

Micuţul fusese alăptat fără vreun incident. La scurt timp după, inima bebeluşului a încetat să bată. Mama acestuia îngrijorată a pus mâna pe telefon şi a apelat numărul unic de urgenţă 112.

Un elicopter SMURD din Iaşi s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Medicii au început să-i aplice micuţului manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără răspuns. Cadrele medicale au anunţat Poliţia, iar mai departe se vor continua cercetările pentru a stabili cauza morţii copilaşului.

De altfel, cu doar câteva zile înainte, o fetiță de doar 6 luni dintr-o localitate din Botoșani a murit după ce ar fi fost legănată prea tare. Părinţii au sunat la 112 şi au anunţat că bebelușul nu se simte bine, însă în momentul în care a sosit ambulanţa fetiţa era deja moartă.