Noi detalii în cazul crimei de la Oneşti. Trei muncitori s-au aflat în apartamentul groazei

Apar noi informaţii în cazul crimei de la Oneşti. Pe lângă cei doi muncitori care au fost ucişi de Gheorghe Moroşan, un alt bărbat s-ar fi aflat în apartament în acea zi fatidică.

04 mart. 2021, 15:15
Noi detalii în cazul crimei de la Oneşti. Trei muncitori s-au aflat în apartamentul groazei

Noi detalii în cazul crimei de la Oneşti. Se pare că în apartamentul în care au fost luaţi ostatici cei doi muncitori ar fi fost, iniţial, trei persoane. Astfel, pe lângă cei doi electricieni, în aceeaşi zi fatidică ar fi fost în apartament şi şeful lor, inginerul Jitea Dan.

Noi detalii în cazul crimei de la Oneşti. Cine este cea de-a treia persoană care ar fi putut fi ucisă în apartamentul groazei

Citeşte şi Detalii EXCLUSIVE despre modul în care s-a acţionat la Oneşti. Procurorul a interzis intervenţia în forţă a poliţiştilor

Inginerul Jitea Dan este cea de-a treia persoană care ar fi putut fi ucisă în apartamentul din Oneşti. Acesta venise să le aducă muncitorilor materiale şi un bidon de apă. Din fericire, inginerul a plecat cu puţin timp înainte ca Gheorghe Moroşan să dea buzna în apartament.

Mai mult, la sfârşitul zilei Jitea trebuia să le aducă din nou materiale celor doi muncitori.

În jurul orei 12.00, inginerul a fost apelat de pe telefonul lucrătorului Dan Pătatu de Gheorghe Moroşan. Acesta s-a recomandat ca fiind proprietarul apartamentului şi a început să-l ameninţe şi să-l înjure pe Jitea.

Inginerul i-a închis telefonul şi a informat-o pe șefa atelierului, spunându-i că la apartament este ceva în neregulă. Aceasta i-a spus să îl sune pe directorul de producție care, după ce a fost informat, a sunat poliția.

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al apartamentului în care aceştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeşte şi Primele imagini cu criminalul din Oneşti. Gheorghe Moroşan a fost transferat la Spitalul de Urgenţă din Bacău