Descoperire şocantă pe un câmp din judeţul Iaşi. Un copil de 9 ani, găsit în comă alcoolică

Un copil de 9 ani a fost găsit în stare de inconştienţă de un sătean. Acesta a chemat de urgenţă medicii, care au constatat că băieţelul era în comă alcoolică.

12 apr. 2016, 08:52
Descoperire şocantă pe un câmp din judeţul Iaşi. Un copil de 9 ani, găsit în comă alcoolică

Un satean din comuna ieseana Belcesti a alarmat serviciul de urgenta 112, dupa ce a gasit un copil inconstient pe camp. La fata locului a fost trimis un echipaj SMURD care a preluat baietelul in varsta de 9 ani si l-a transportat la Spitalul de copii Sf. Maria din Iasi. Dupa administrarea tratamentului de urgenta inca din ambulanta, copilul a inceput sa dea semne de viata. Potrivit bzi.ro, la internare, acesta a reusit sa spuna medicilor ca a baut vin.

„Copilul a fost gasit in coma etilica. Era pe un camp si a fost descoperit de o persoana din zona. Copilul nu era in stare de hipotermie, ceea ce inseamna ca nu statea de mult timp acolo. La spital a inceput sa-si revina si a spus ca a baut vin. De altfel, copilul avea si halena. A fost internat in Sectia de toxicologie. Evolutia este favorabila si va ramane sub supraveghere medicala cel putin 24 de ore”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD.

Din spusele medicilor, copilul era bine imbracat si nu arata ca ar proveni dintr-o familie dezorganizata.

Vezi şi: O elevă din Vaslui, în COMĂ ALCOOLICĂ după ce a băut ţuică la şcoală