Descoperire traumatizantă pentru o fetiță de doar 11 ani. Și-a găsit ambii părinți morți în cameră din cauza COVID

Descoperirea cruntă făcută de o fetiță de 11 ani ar putea să o marcheze pe viață. COVID i-a răpit pentru totdeauna ambii părinți.

27 feb. 2021, 16:09
Descoperire traumatizantă pentru o fetiță de doar 11 ani. Și-a găsit ambii părinți morți în cameră din cauza COVID

O fetiță de 11 ani din Missouri, SUA, și-a găsit părinții morți în dormitor, după ce starea lor de sănătate s-a înrăutățit din cauza infecției cu coronavirus.

Potrivit autorităților locale, copila și-ar fi găsit părinții inconștienți în pat, transmite Daily Mail.

„A pierde ambii părinți este cu adevărat tragic pentru un copil. Anul trecut, de Crăciun, au venit la ușa noastră și ne-au dat fursecuri. Erau cei mai drăguți oameni. Ne rugăm pentru fată”, a declarat un vecin, după ce a auzit de tragica întâmplare.

Cei doi adulți au fost infectați cu coronavirus și au intrat în carantină. Starea lor s-a înrăutățit brusc, iar în cele din urmă au murit.

Ea a fost testată pozitiv la spital și apoi au trimis-o acasă. Apoi, soțul ei și-a făcut și el un test pentru COVID care a ieșit pozitiv. Amândoi au fost nevoiți să stea în carantină în dormitorul lor.

„Rugați-vă pentru familia mea. I-am pierdut pe sora mea și pe soțul ei astăzi. A fost o zi atât de tristă. Îmi veți lipsi foarte mult. Vă iubesc!”, a transmis sora femeii decedate, potrivit Daily Mail.

Mai mulți prieteni ai cuplului au rămas șocați de vestea primită și încearcă să o ajute pe fetiță să treacă mai ușor peste această grea despărțire.

„Nu are niciun sens… De ce a permis Dumnezeu ca acest virus oribil să vă ia pe amândoi în aceeași zi”, a transmis o prietenă a cuplului decedat.

„Nu are niciun sens de ce fetița voastră frumoasă și-a pierdut ambii părinții care o iubeau așa mult, de ce una dintre cele mai apropiați prieteni s-au dus, de ce firma noastră a rămas fără doi dintre cei mai buni angajați și prieteni. Inimile noastre sunt frânte. Odihniți-vă în pace, dragi prieteni”, a spus o altă apropiată a celor doi.