Descoperirea care răstoarnă cazul execuţiei de la Arad. Amprenta asasinului care ar putea face lumină în acest caz

Asasinatul cu bombă de la Arad a lăsat în urmă multe semne de întrebare și puține certitudini. La două săptămâni de la explozia care l-a omorât pe afaceristul Ioan Crișan nicio persoană nu a fost reținută.

12 iun. 2021, 21:25
Descoperirea care răstoarnă cazul execuţiei de la Arad. Amprenta asasinului care ar putea face lumină în acest caz

Descoperirea care răstoarnă cazul execuţiei de la Arad. S-au vehiculat doar diverse teorii despre executantul atentatului, locul de amplasare a bombei și originea explozibilului.

Descoperirea care răstoarnă cazul execuţiei de la Arad. Iată ulimele detalii

Câțiva specialiști în criminalistică încearcă să creioneze portretul atentatorului și să identifice modul său de operare, adică un fel de amprentă a asasinului.

În mașina afaceristului Ioan Crișan, anchetatorii au găsit două ADN-uri. Unul este cu siguranță al lui. Surse din anchetă spun că, cel mai probabil, este al femeii cu care avea o relație extraconjugală.

De altfel, specialiștii care expertizează mașina afaceristului Ioan Crișan după explozie au observat în capotă, o gaură. Asta în condițiile în care bomba a fost pusă sub scaunul șoferului.

La doar 14 zile de la asasinatul din Arad, mașina în care omul de afaceri Ioan Crișan și-a găsit sfârșitul a fost adusă în București.

Citeşte şi: Detalii incredibile din ancheta asasinatului de la Arad. Amanta lui Ioan Crișan și un bărbat cu bluză albastră au urmărit totul de pe o bancă. S-a aflat ce bombă a folosit criminalul
„În ceea ce privește atentatorul este o persoană care se pricepe si stie cum sa manipuleze un dispozitiv de acest gen, un dispozitiv exploziv, cunoaste actvitatea victimei, întrucât mai mult ca sigur că s-a documentat în acest sens, fie ca a urmarit victima fie ca a avut infomații din interior.

E posibil să fie și din afara un executant, nu zic că nu, dar poate foarte bine să fie și din interior, din tara, o persoană care a lucrat in domeniu, care are cunoștință despre așa ceva și aici mă refer la pers care au practicat meserii in mina, artificieri, militari, genisti, oameni care stiu cum se confect si cum se manipulează subst explozive, ce efect au, daca ati vaz deflagratia bomba a avut ca efect doar asupra auto, nu a avut suflu atât de puternic încat să provoace și alte pagube.”, a spus Niculae Mitrea, fost ofițer la Servicul Omoruri.

Citeşte şi: Elementul-cheie din dosarul execuției de la Arad. Descoperirea șocantă făcută de anchetatori la mașina milionarului după expertiza din Capitală