Detalii incredibile din ancheta asasinatului de la Arad. Amanta lui Ioan Crișan și un bărbat cu bluză albastră au urmărit totul de pe o bancă. S-a aflat ce bombă a folosit criminalul

Apar detalii incredibile în cazul asasinatului de la Arad. Se pare că amanta lui Ioan Crișan ar fi urmărit toată explozia de pe o bancă. Ea ar fi fost însoțită de un bărbat îmbrăcat cu o bluză albastră, bărbat care a fost văzut în mai multe momente la fața locului, aproape de anchetatori.

04 iun. 2021, 10:43
Detalii incredibile din ancheta asasinatului de la Arad. Amanta lui Ioan Crișan și un bărbat cu bluză albastră au urmărit totul de pe o bancă. S-a aflat ce bombă a folosit criminalul

Detalii incredibile din ancheta asasinatului de la Arad. Femeia care lucra alături de omul de afaceri Ioan Crișan, despre care se spune că ar fi fost amanta lui, ar fi stat pe o bancă și ar fi urmărit totul.

Detalii incredibile din ancheta asasinatului de la Arad. Amanta lui Ioan Crișan și un bărbat cu bluză albastră au urmărit totul de pe o bancă

În mașina lui Ioan Crișan au fost găsite două urme de ADN, unul al victimei, altul al unei persoane care nu apare în baza de date din România. Potrivit Antena 3, femeia stă pe bancă și se uită la ce se întâmplă. Ar fi însoțită de bărbatul în bluză albastră care pare că urmărește întreaga anchetă de la fața locului. El apare în mai multe momente, stând în apropierea anchetatorilor, astfel încât să poată auzi și informații.

De altfel, noi dezvăluiri despre modul în care a acționat asasinul de la Arad. Criminalul a realizat o bombă similară celor folosite în afganistan. Bombă este realizată de un profesionist, cu cunoștințe pirotehnice. Dispozitivul exploziv l-a construit în așa fel încât suflul să fie direcționat în sus, astfel încât să nu fie afectate mașinile din jur sau trecătorii.

Mai mult decât atât, telefoanele de la firma milionarului din Arad sunt verificate acum de anchetatori.

Ioan Crişan, bărbatul mort după ce autoturismul lui a explodat, era un prosper om de afaceri. A stat 25 de ani la primul sau job: electronist la Aeroportul din Arad, pentru ca mai apoi să se orienteze către transporturi.

Pasionat de pescuit, Crişan a decis să investească în peşti aşa că a înfiinţat firma Crimatex, prima crescatorie de somn african din ţară. A cumpărat o fostă topitorie de cânepă la Iratoşu, la 7 kilometri de Arad și a amenajat aici 22 de bazine, unde a început să crească somni africani care ajung si la 15 kilograme.

Ulterior, afaceristul a investit și într-o unitate de procesare a cărnii, pentru a produce mezeluri din pește. Anul trecut a adus în ţară şi doi crocodili, pe care voia sa-i crească pentru carne. Pandemia i-a dat, însă, planurile peste cap. Deşi afacerile păreau că îi merg bine, Crişan a avut procese cu două firme de asigurări, diferiți creditori și chiar cu firma de salubritate.

Citeşte şi: Gestul emoţionant al amantei lui Ioan Crişan. Ce a făcut Aurora Ardelean pentru afaceristul din Arad