Descoperirea dintr-un MORMÂNT vechi de sute de ani care a făcut ARHEOLOGII să suspine: A fost iubire adevărată

Un mormânt vechi de 445 de ani a fost descoperit în Coreea de Sud. În interiorul acestuia se afla trupul mumificat al unui bărbat alături de o serie de scrisori de la cei apropiaţi. Cu toate acestea, una dintre hârtii i-a uimit pe arheologi, descoperind o scrisoare adresată decedatului chiar de soţia acestuia. Mai mult, el urma să fie tată.

28 nov. 2013, 08:11

Mormântul inedit a fost descoperit în oraşul Andong, din Coreea de Sud. Potrivit Daily Mail, bărbatul îngropat a murit în secolul 1568. Alături de trupul mumificat se aflau şi 13 scrisori, redactate de cei dragi şi puse alături de trupul mortului, în semn de recunoştinţă.

Citeşte şi REVELAŢIE în lumea ştiinţei. Ce au găsit arheologii într-un mormânt vechi de 1.600 de ani

Una dintre aceste scrisori i-a impresionat arheologi până la lacrimi, ea fiind scrisă chiar de către sotia celui decedat. Ulterior, ea a fost tradusă în limba elgleză. Rândurile femeii sunt pline de durere şi i-a impresionat pe cei care le-au citit.

Nu pot să trăiesc fără tine. Vreau să mă iei cu tine. Te rog să nu mă laşi şi să mă iei oriunde te-ai duce. Sentimentele mele pentru tine sunt prea puternice şi durerea mea nu cunoaşte limite„, a scris femeia celui iubit.

Din informaţiile colectate de cercetători s-a descoperit că pe bărbat îl chema Eung-tae şi făcea parte dintr-o familie veche numită Goseong Yi. Se pare că era un bărbat frumos, înalt, iar pielea şi părul s-au păstrat într-o stare excelentă. Inedit este faptul că soţia aştepta un copil în momentul în care dragostea vieţii sale a murit.

Citeşte şi A cumpărat o casă cu tot cu proprietar. DESCOPERIREA MACABRĂ pe care a făcut-o un bărbat în PROPRIA LOCUINŢĂ

Faptul că avea mustaţă ne-a determinat să credem ca a fost un bărbat atrăgător şi extrem de atent la înfăţişarea sa„, a adăugat un specialist al Muzeului Naţional din Andong.