Descoperirea MACABRĂ dintr-un mic orăşel american: Ne este frică să mai LOCUIM AICI FOTO

Un mic orăşel din America a fost zguduit de o descoperire macabră făcută într-un garaj. Astfel, într-o găleată plină cu ciment a fost găsit trupul unui bebeluş de o lună. Membrii casei colaborează cu poliţia pentru a da de urma celor care au ucis micuţul.

07 nov. 2013, 17:43

Poliţiştii din Pleasant Hill, un mic orăşel de 8.000 de locuitori din America au fost şocaţi în momentul în care au descoperit trupul unui bebeluş de o lună găsit mort într-o găleată plină cu ciment dintr-un garaj, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ. O echipă RADET a găsit un cadavru MUMIFICAT într-un canal din Bucureşti

Incidentul a avut loc în cursul dimineţii de luni, atunci când mai mulţi ofiţeri au ajuns în cartierul respectiv fiind chemaţi din cauza unei maşini furate şi a unor activităţi legate de consumul de droguri. Cu toate acestea, când au cercetat zona, au dat de trupul nou-născutului.

Nu este niciun motiv pentru care un bebeluş să fie pus într-o cutie cu beton. Îmi pare rău că nu a avut parte de o înmormântare. Îmi este frică să mai locuiesc aici” a declarat o vecină, care a adăugat că femeie care locuia în casă nu a dat semne că ar fi fost gravidă.

Citeşte şi Amintirea acelei NOPŢI o va bântui toată viaţa: O MIREASĂ a vrut să se distreze înainte de NUNTĂ

Familia care locuia în casa unde a fost găsit cadavrul pare să coopereze cu anchetatorii, cu toate că există mai multe suspiciuni, mai ales că femeia a fost internată pentru câteva săptămâni în spital. Mai mult, ea avea patru copii, care în prezent locuiau cu bunicii. În acelaşi timp, casa fusese jefuită cu doar câteva zile înainte de descoperirea macabră.