Descoperirea sinistră făcută de un bărbat în peretele noii sale locuințe: „I-am înjunghiat pe toți. Sper că-ți plac cuțitele!”

Un bărbat a descoperit, în peretele din bucătăria noii sale locuințe, o păpușă blestemată cu un bilet în care amenința că îl va ucide așa cum a făcut și cu foștii proprietari.

20 sept. 2021, 12:05

Un bărbat, pe nume Jonathan Lewis, din Liverpool, Marea Britanie, a fost șocat să descopere în interiorul peretelui din noua sa casă, o păpușă din cârpă ce avea atașat un bilet în care era relatat cum jucăria i-a ucis pe foștii proprietari și că noul locatar va avea aceeași soartă.

Biletul era scris la persoana întâi, ca și cum păpușa blestemată ar fi fost autoarea sinistrei amenințări. În hârtia ce zăcea lângă păpușa din cârpă cu păr blond, mai era menționat că înfiorătoarea crimă s-a petrecut în 1961.

„Stimate cititor, noule proprietar al acestei case, îți mulțumesc că m-ai eliberat! Numele meu este Emily. Proprietarii inițiali locuiau în această casă în 1961. Nu-mi plăcea de ei, așa că a trebuit să-i elimin.

Tot ce făceau era să cânte și să fie veseli. Era dezgustător, așa că am decis să-i înjunghii. Sper că ai cuțite. Somn ușor. „, stătea scris în bilet.

Un bărbat a descoperit o păpușă blestemată: „Mi s-a părut totul hilar”

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, învățător la o școală primară, achiziționase recent casa și a observat că unul dintre zidurile bucătăriei suna a gol. El a decis să spargă cu un ciocan tencuiala și astfel a descoperit păpușa blestemată.

„Tocmai am cumpărat casa și am primit cheile vineri. Știam cam că există acest gol în pereții care fuseseră proaspăt tencuiți.

Era un fir ieșit în locul unde proprietarii anteriori aveau frigiderul, dar nu știam unde era conectat, așa că am spart puțin din tencuială ca să văd ce se află acolo. Am făcut o gaură de dimensiunea unui pumn, am aprins lanterna și atunci am văzut  păpușa ascunsă acolo.” , a povestit bărbatul.

Domnul Lewis a fost îndemnat de prietenii săi să își pună noua proprietate pe piață, dar profesorul a spus că descoperirea a fost „hilară”. El consideră că totul este doar o farsă a  foștilor proprietari care trebuie să fi avut copii. Bărbatul a mai afirmat că hârtia ce conținea cumplita amenințare părea să fie relativ nouă și nicidecum din anii ’60, iar scrisul de mână semăna cu cel al unor copii.

„Unii dintre prietenii mei mi-au spus să-mi pun casa la loc pe piață și să mă mut, dar cred că este doar o glumă. Voi fi sincer, mi s-a părut totul hilar. Probabil aș face exact același lucru. Scrisoarea spune 1961, dar agentul imobiliar a spus când mi-a arătat că bucătăria a fost făcută doar acum patru sau cinci ani. Cred că atunci trebuie să fi fost pus acolo, deoarece hârtia nu pare foarte veche și pare relativ recentă”, a mărturisit „norocosul” proprietar, potrivit DailyMail.