Descoperirea șocantă făcută de o femeie într-o cutie de suc cumpărată de la LIDL. ”Mi se face rău, efectiv! Doamne ferește!”

O femeie din Bacău a postat recent imaginile pe rețelele sociale o filmare cu descoperirea șocantă pe care a făcut-o când a deschis o cutie de suc cumpărată dintr-un supermarket Lidl din București. Filmarea ei a devenit rapid virală, iar internauții au rămas șocați după ce au văzut ce se afla, de fapt, în cutia de suc.

17 apr. 2024, 13:15
Descoperirea șocantă făcută de o femeie într-o cutie de suc cumpărată de la LIDL. ”Mi se face rău, efectiv! Doamne ferește!”

O femeie din Bacău a achiziționat un suc la cutie de carton pentru copii dintr-un magazin din București. Pentru că gustul sucului era ciudat, femeia a decis să taie cutia. Mare i-a fost mirarea când a văzut în cutie un strat gros de mucegai, fix deasupra lichidului.

Citește și: Cum alegem și cum consumăm brânza. Mihaela Bilic spulberă toate miturile: „Dacă a mucegăit, nu înseamnă că e stricată”

Chiar dacă sucul nu era încă expirat, cel puțin asta susținea data inscripționată pe ambalaj, produsul arăta semnă clar de deteriorare și contaminare. Șocată de descoperirea ei, tânără a filmat tot și a postat filmarea pe diverse platforme de socializare, solicitând sfaturi și sprijin din partea comunității online.

„Mi se face rău, efectiv! Doamne ferește! Poate să îmi zică cineva ce este de făcut în această situație? Mi-am cumpărat acest suc și avea un gust cam ciudat și așa arată. Data de expirare era 12 decembrie 2024, produsul a fost cumpărat ieri”, a povestit femeia pe rețelele de socializare, conform Cancan.

Citește și: Incredibil! A primit o shaorma stricată şi, pentru că a avut „tupeul” să ceară explicaţii, a fost dat afară din local

Mulți utilizatori au încurajat-o să se adreseze magazinului respectiv și să facă o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), sugerând că problema ar putea fi legată fie de depozitare necorespunzătoare, fie de erori în procesul de ambalare sau sterilizare a produsului.

Comercianții care oferă produse deteriorate sau periculoase riscă sancțiuni severe conform legislației în vigoare, inclusiv amenzi și închiderea temporară sau permanentă a unităților comerciale.