Incredibil! A primit o shaorma stricată şi, pentru că a avut „tupeul” să ceară explicaţii, a fost dat afară din local

Un bărbat care a primit o shaorma stricată a fost adat afară din local, după ce s-a plâns de calitatea produslui primit. Cum a fost tratat clientul păgubit.

25 mai 2023, 17:55
Incredibil! A primit o shaorma stricată şi, pentru că a avut „tupeul” să ceară explicaţii, a fost dat afară din local
Câte calorii are o shaorma mică

Un bărbat din Cluj a cumpărat o shaorma, la pachet, iar când a costatat că aceasta este stricată, a mers la localul respectiv pentru a sesiza acest lucru. Omul a povestit totul pe o reţea de socializare, conform Ştiri din Cluj.

„Oare cunoaște cineva patronul de la Mama Manu? Azi dimineață, la ora 06:30, am cumpărat o șaorma de la Mama Manu. Am cumpărat-o la pachet, în maxim opt minute am ajuns acasă și am vrut să o mănânc… Dar, surpriză, când am deschis pachetul mirosea foarte tare a acru, gen ceva stricat”, a scris bărbatul.

Citeşte şi Un pensionar care s-a plâns că nu a primit ajutorul social, deşi are o pensie mai mică de 1500 de lei, a avut surpriza vieţii lui, din partea ANAF. De ce nu a mai fost eligibil pentru acordarea voucherului de 250 de lei

Când a vrut să semnaleze faptul că shaorma este stricată, bărbatul a fost ținut la distanță de firma de securitate a restaurantului de tip fast-food.

„M-am dus cu ea înapoi să le spun și să le arăt că nu e bună, am mers amiabil și am vorbit frumos cu angajații, nu am făcut reclamație, doar le-am spus că produsul nu este comestibil.

O angajată l-a sunat pe patron și i-a spus despre ce este vorba. Telefonul era pe speaker și am auzit când a zis să-mi dea banii înapoi și să ies afară din unitatea lui că nu îl interesează așa ceva.

Auzindu-l ce spune am ieșit afară în fața magazinului. Au chemat firma de securitate ca să mă îndepărteze de punctul de lucru și să nu fiu agresiv sau obraznic cu ei”, a precizat clujeanul.

Citeşte şi  Poșta Română luată cu asalt de procurorii DNA. Care sunt principalele suspiciuni ale acestora

În mod firesc, clientul vrea să ceara explicaţii şi de la ANPC, dar a dorit să rezolve totul pe cale amiabilă, în prima fază.

„Afară am întrebat cam cinci oameni care treceau pe acolo dacă miroase urât șaorma și toți au spus că da. A ajuns firma de pază și m-au obligat să plec din fața unității cu un ton ridicat și nervos că ei nu sunt plătiți să mă păzească pe mine cum stau pe domeniul public. Aș dori să iau legătura cu patronul firmei Mama Manu să lămurim acest aspect până nu merg la laborator de analize cu șaorma”, a conchis clientul păgubit.