Descoperirea șocantă făcută de polițiști după ce au ridicat o măicuță care cerșea în fața unei biserici

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost amendat cu suma de 500 lei după ce a fost prins la cerșit în fața unei biserici deghizat în haine mănăstirești.

04 mart. 2023, 20:19

Celebra „măicuță” a ajuns și la Bacău, anunță Poliția Locală Bacău. Agenții au făcut o descoperire surpriză atunci când au săltat ”o măicuță” care cerșa în fața unei biserici din Bacău. ”Măicuța” era de fapt un bărbat deghizat în haine de la mănăstire.

Citește și: Câți bani câștigă lunar un cerșetor la Biserică. Preotul Vasile Ioana ia atitudine: „NU le mai dați bani!”

”Individul deghizat în măicuță a fost depistat în această dimineață în zona Bisericii ,,Sfântul Nicolae” din Municipiul Bacău. O patrulă de ordine publică a Poliției Locale l-a interceptat în timp ce apela la mila publicului. Acesta a fost condus la Sediul Poliției Locale, unde a fost legitimat, și s-a constatat că se numește B.I., în vârstă de 30 de ani, și domiciliază în județul Bacău.

Citește și: Stupefiant! Orașul din România unde un cerșetor câstigă 430 de lei în jumătate de oră! O doamnă care mima un handicap i-a speriat pe polițiștii locali cu câți bani făcea!

Măicuța cerșetoare, saltată de poliție
,,Maica” în cauză a fost sancționată contravențional cu suma de 500 lei conform prevederilor Legii 61/1991 republicată”, a transmis Poliția Locală Bacău.